RADIOSITE Fórum

• Class FM

#159188  Szerző: Gr3g0ry

Valaki hallgatja a mai műsort? Furcsaságot eszeltek ki.Végülis megértem......
 #159184  Szerző: mikrofonos

1./ Packázás ez a javából.
2./ Az az ember érzése, hogy a döntéshozók között nem fontos ez senkinek. A lényeg, hogy hallgasson el, ami most ott szól - legalábbis így kívülről ez valószínűsíthető...
Kérdés persze, hogy a mostani működtetők által kilátásba helyezett "nemzetközi jogi szakértők" mit sütnek ki. Bár ez nem biztos hogy bármire is kötelezi a hatóságot.
Szóval lehet jogászkodni. Az pedig sokáig szokott tartani.
 #159178  Szerző: noartist

kukac írta:http://mediatanacs.hu/cikk/171824/Velem ... _tervezete

"Október 5-ére tervezik a pályázati felhívás tervezetével kapcsolatos nyilvános közmeghallgatást,....
A Médiatanács ...a meghallgatást követő negyvenöt napon belül dönt a pályázati felhívás véglegesítéséről; ...
A végleges pályázati felhívás közzététele után legalább 60 napot kell biztosítani pályázati ajánlatok benyújtására (Mttv. 52. §. (5)), ezután dönthet a Médiatanács először a pályázati ajánlatok alaki, majd tartalmi érvényességéről, majd a pályázat eredményéről. "
- akkor viszlát jövőre...
Ez igazából nem is médiahatóság, hanem nyugdíjasklub.
 #159173  Szerző: kukac

http://mediatanacs.hu/cikk/171824/Velem ... _tervezete

"Október 5-ére tervezik a pályázati felhívás tervezetével kapcsolatos nyilvános közmeghallgatást,....
A Médiatanács ...a meghallgatást követő negyvenöt napon belül dönt a pályázati felhívás véglegesítéséről; ...
A végleges pályázati felhívás közzététele után legalább 60 napot kell biztosítani pályázati ajánlatok benyújtására (Mttv. 52. §. (5)), ezután dönthet a Médiatanács először a pályázati ajánlatok alaki, majd tartalmi érvényességéről, majd a pályázat eredményéről. "
- akkor viszlát jövőre...
 #159170  Szerző: BroCreSt

nyikolaj írta:Szóval.. :)
Folyamatosan digitalizálom,és nyomom fel a youtube-ra a Danubius érdekességeket,,főleg a Jáksó Laci éjszakai műsorát.. :)
Keresgélem a padon a kazettákat! :)
Ime egy kis műsor: :) Jó szórakozást! ;)

http://www.youtube.com/watch?v=mHy8pgAV ... e=youtu.be
Fasza! :D

Ezt a műsort mindig hallgattam! :D
Amikor a Pannon GSM dallamát TONE üzemmódjában elnyomkodtam neki, egyből kinyomott! :)
 #159168  Szerző: asr27

DRoland írta:
admin írta:Még ki sem írták a pályázatot. Szerintem legkorábban tavaszra lehet ebből rádió.
Szégyen, amit a médiatanács már sok év óta művel, máshol ilyenek és ehhez hasonlók, na meg kik kapnak frekvenciát elő sem fordulhatna...
Máshol hagyják működni a már jól bevált, szeretett és hallgatott rádiókat, orbánisztánban pedig maximum 7 év egy rádió működési ideje.
 #159167  Szerző: DRoland

admin írta:Még ki sem írták a pályázatot. Szerintem legkorábban tavaszra lehet ebből rádió.
Szégyen, amit a médiatanács már sok év óta művel, máshol ilyenek és ehhez hasonlók, na meg kik kapnak frekvenciát elő sem fordulhatna...
 #159163  Szerző: markfelt

Még ki sem írták a pályázatot. Szerintem legkorábban tavaszra lehet ebből rádió.
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 510