RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#159486  Szerző: altermanus

admin írta:
csadam írta:
mlaszlo írta:
Nekem az az érzésem, hogy indítják sorra a csatornákat, de abszolút nincs konkrét elképzelésük mit is kezdjenek velük. Elindították a Zenebutikot egy fiatalokat célzó zenei kínálattal, erre most betesznek rá mulatós műsort.
És így a kutyának sem kell. De hát ők tudják (vagy nem)...
Teljes tévedés, a Fásy és Lagzi Lajcsi műsorok viccen kívül, be fogják vinni a csatornát előbb-utóbb a top20-ba, majd a top10-be, ha már minden kábelszolgánál ott lesz. Amikor a Sláger TV kódolatlan volt, a mulatós showk alatt konkrétan előzte a Viasat3-at.
Még a Viasat 3-at is?
őőőő Mondjuk én a Zenebutik csatornával meg vagyok elégedve, akárcsak a Mozi Plusszal, bár szerintem a Mozi Plusz, az elején lesz ilyen, aztán jönnek a gagyibbnál gagyibb filmek rajta.
Viszont láttam, hogy egy kisebb érdekességet nem vettetek észre...
Nézzétek: http://bit.ly/2cgcYZp - Vizsgálódik az Európai Unió csalás elleni hivatala, vagy másnéven az OLAF Andy Vajna tévécsatornái miatt.... videó is van hozzá...
 #159415  Szerző: markfelt

csadam írta:
mlaszlo írta:
csadam írta: A Zenebutik is """"mulatós""""" csatorna lesz? Már csak a Házibuli Attilával kéne...
Nekem az az érzésem, hogy indítják sorra a csatornákat, de abszolút nincs konkrét elképzelésük mit is kezdjenek velük. Elindították a Zenebutikot egy fiatalokat célzó zenei kínálattal, erre most betesznek rá mulatós műsort.
Teljes tévedés, a Fásy és Lagzi Lajcsi műsorok viccen kívül, be fogják vinni a csatornát előbb-utóbb a top20-ba, majd a top10-be, ha már minden kábelszolgánál ott lesz. Amikor a Sláger TV kódolatlan volt, a mulatós showk alatt konkrétan előzte a Viasat3-at.
 #159409  Szerző: thenewdeam0n

csadam írta:
mlaszlo írta:
csadam írta: A Zenebutik is """"mulatós""""" csatorna lesz? Már csak a Házibuli Attilával kéne...
Hát én röhögni fogok a Zenebutikon :D Persze, Erdélybe az sem jön el.
 #159408  Szerző: csadam

mlaszlo írta:
 #159407  Szerző: mlaszlo

#159395  Szerző: djlacee

Ez egy fórum. Ahol mindennek megvan a maga topikja. Ez szerinted a politika topik? És szerinted a hozzászólásodnak itt kéne lennie? Vannak itt is felhasználási feltételek a fórumon, aki nem fogadja el, megsérti azt, figyelmeztetésben, végső esetben pedig akár kitiltásban is részesülhet.
 #159393  Szerző: asr27

Wolfman írta:
asr27 írta:<moderálva>

A moderációt a "Felhasználási feltételek" 2., és 5. pontja, valamint az "Egyéb tudnivalók" 2. pontja indokolja.

asr27 felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

djlacee
Na, miről maradtam le? :D
Moderálva
 #159392  Szerző: asr27

Demokrácia van, nem?! akkor mit kell az igazságot kimoderálni?? Inkább a sok idióta csicskát moderálnátok ki, akik az ostoba agyfosásukat írják le, pedig senki sem kíváncsi rá!
 #159391  Szerző: Wolfman

asr27 írta:<moderálva>

A moderációt a "Felhasználási feltételek" 2., és 5. pontja, valamint az "Egyéb tudnivalók" 2. pontja indokolja.

asr27 felhasználó figyelmeztetéseinek száma: 1

djlacee
Na, miről maradtam le? :D
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 203