RADIOSITE Fórum

• Magyar Telekom (T-Home, ViDaNet)

#16218  Szerző: Zoshi

http://www.media-kabel-muhold.hu/text/h ... 90409.html

"ViDaNet telefon a Magyar Telekom VoCaTV-jével

Hat városban indította el 2008. októberében a ViDaNet az IP technológián alapuló kábeltelefon szolgáltatását. A cég telefon előfizetői száma az elmúlt öt hónapban növekedett, és március végére elérte a tévé-előfizetők 8 százalékát. A ViDanet szolgáltatásának hátterét a Magyar Telekom Nagykereskedelmi VoCaTV megoldása adja. A cég ezt a szolgáltatást kezdetben a T-Kábel-nek, majd 2008 óta a teljes KTV piacnak kínálja. Minőségét az IP hálózat, a Cisco kapcsolóközpontok, és a Magyar Telekom telefonszolgáltatása által is használt hívásdíjazó rendszere biztosítja. Elérhetők a PSTN hálózatban használt fontosabb kiegészítő szolgáltatások, és a limitfigyelés funkcióval az előfizetők behajthatatlan számlái is elkerülhetők. A MT teljes körű (belföldi és nemzetközi) összekapcsolási hátterének köszönhetően a szolgáltatást igénybevevő KTV szolgáltatónak csak a saját kiskereskedelmi hangszolgáltatására kell fókuszálnia."
 #15908  Szerző: Zoshi

Ma voltam lent a Vida ügyfélszolgálaton, és ott megsúgtak nekem egy titkot, méghozzá azt hogy ha minden jól megy, hamarosan a 2. stb is ingyenes lesz. :yes:
 #15822  Szerző: Zoshi

Semmi különös. A jellegét írták át, nemtudom miért.

Dokumentum volt eddig most meg Általános, tényszerű, szórakoztató lesz.
 #15818  Szerző: Zoshi

Itt a rendes közlemény is a Május 1.i változásokkal kapcsolatban.

http://www.telekom.hu/static/sw/downloa ... 331_tk.pdf
 #15735  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Akkor digitális szolgátok se fogják adni. Úgy volt, hogy azok egyből betehetik a kínálatba.
:(
Szerintem betehetik egyből a szolgáltatók, csak ehhez meg kell egyezni a jogdíjról a Viacommal. Kérdés, hogy a Viacom mekkora jogdíjat kér a csatornáért és ezt a mai helyzetben melyik szolgáltató tudja bevállalni.
Hát remélhetően nem lesz több mint korában volt. Csak nem emelik meg.
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 93