Kovi02 írta:Nem véletlen a webcam pozíció semnoartist írta:Szinte 100%, hogy ismétlés a mai DRS.Szerintem is.
Kovi02 írta:Nem véletlen a webcam pozíció semnoartist írta:Szinte 100%, hogy ismétlés a mai DRS.Szerintem is.
noartist írta:Szinte 100%, hogy ismétlés a mai DRS.Szerintem is.
Kovi02 írta:Szerintem tegnap 21 óra(vagy ma 1 óra) óta senki nincs a stúdióban.(17:00 ig senki nem is megy be,legalábbis az elmúlt 2 hétvégén így volt)Vagy esetleg egy "technikust", aki az adás mellé időnként rápillant a streamre is.
Vehetnének fel legalább 1 műsorvezetőt hétvégére.
asr27 írta:Szerintem tegnap 21 óra(vagy ma 1 óra) óta senki nincs a stúdióban.(17:00 ig senki nem is megy be,legalábbis az elmúlt 2 hétvégén így volt)admin írta:Nem. Reggel óta teljesen halott. vagyis, kb 1 percig szól, utána 2 percig nem.asr27 írta:Teljesen behalt az összes stream! Gratulálok a nemtörődömség határtalan lett ennél a rádiónál is!Lehet, hogy épp most javítják, nem?
Így aztán könnyű a R1-hez kergetni a hallgatókat!
Kíváncsi lennék, hogy van-e egyáltalán valaki a stúdióban.
admin írta:Nem. Reggel óta teljesen halott. vagyis, kb 1 percig szól, utána 2 percig nem.asr27 írta:Teljesen behalt az összes stream! Gratulálok a nemtörődömség határtalan lett ennél a rádiónál is!Lehet, hogy épp most javítják, nem?
asr27 írta:Teljesen behalt az összes stream! Gratulálok a nemtörődömség határtalan lett ennél a rádiónál is!Lehet, hogy épp most javítják, nem?
asr27 írta:Teljesen behalt az összes stream! Gratulálok a nemtörődömség határtalan lett ennél a rádiónál is!A netes hallgatottság szerintem az éterihez képest szerintem nem igazán jelentős.
noartist írta:Továbbra is rendszeresen szétkapcsol a stream- mind a 12.Hát tényleg nagyon zavaró, idegesítő!Van itt Music FM-es a fórumon? Emlékeim szerint, korábban írtak ide illetékesek!