RADIOSITE Fórum

• Politika

#160005  Szerző: Kovi02

BMáté írta: Végül felsorolom neked szívesen, hogy lássuk valóban az arányokat a (fél)országos média vonatkozásában.
Kormánypárti: TV2 csoport, EchoTV, Karc FM, Sláger FM, Rádió 1, Rock Rádió, (talán az Ozone FM hálózata?!).
Ellenzéki: RTL csoport, ATV, HírTV, Class FM, Lánchíd Rádió, Klub Rádió.
Független?!: Inforádió.
.
Az O3-on nem mentek kormányreklámok(legalábbis én nem hallottam).
Amúgy az itteni helyi rádiók (88,Halas,GonG) mindegyike tele van kormányreklámokkal,szinte minden reklámblokkban van belőle.
 #160002  Szerző: BMáté

asr27 írta:BMáté, nem látok értelmét, hogy válaszoljak a mondataidra, mert, csakúgy, mint korábban pasa, te is mindenre rá tudsz vágni valami baromságot, aminek köze sincs a valósághoz.
Felsorolod azt a pár véletlenül (még) megmaradt ellenzéki rádiót és tv-t. Előadod, mint, ha neked lenne igazad. Hallod, a pofám leszakadna, ha így gondolkodnék, mint te!
Kérlek sorold már fel a fideszes és az ellenzéki rádiót és tv-t! Nézzük meg a különbséget! A számok magukért fognak beszélni!
Először is, kikérem magamnak, hogy Pasához hasonlíts. Lehet bármilyen véleménnyel, bármiről, a stílusa számomra is visszataszító. Soha nem ütöttem meg olyan hangnemet, mint ő, nem is fogok. Tételezzük fel, hogy rosszul látok rá a helyi/kis elérésű médiára (ezt kérlek nézzétek el nekem), de az országos/félországos médiumokkal kapcsolatban fenntartom az állításaimat. Egyoldalúbb lett, de nem lett lerombolva, abszolút nyugati mintára működik. (Igen, minden túlzás nélkül!)
Viszont, Asr, a többi reakciómban mi volt a baromság? A Bokros-csomag hatásai, a migrációról alkotott képem, vagy mi?
Végül felsorolom neked szívesen, hogy lássuk valóban az arányokat a (fél)országos média vonatkozásában.
Kormánypárti: TV2 csoport, EchoTV, Karc FM, Sláger FM, Rádió 1, Rock Rádió, (talán az Ozone FM hálózata?!).
Ellenzéki: RTL csoport, ATV, HírTV, Class FM, Lánchíd Rádió, Klub Rádió.
Független?!: Inforádió.
Ha figyelembe veszem a megszólalások arányát a közmédiában, és az itt felsorolt arányokat, még mindig a társadalmi támogatottság és a parlamenti helyek arányát látom visszatükröződni.
 #159968  Szerző: LuciFerko

Kép
 #159967  Szerző: RatFM

Egy férfi egyedül, hátát a falnak vetve, akinek a büszkeségén és a méltóságán kívül semmi vesztenivalója nincs, a legveszélyesebb vadállat lehet.
 #159966  Szerző: dkemeny77

Kivételesen szeretnék én is hozzászólni.
Az ellenzék - ahogy azt már korábban latolgattátok - nem jut kellően szóhoz
Illetve szóhoz jut, de milyen áron?

(Civil Rádió példán szeretném Tisztelettel levezetni)

- Úgy, hogy ínséges helyzetben az egyetlen fizetett alkalmazottunk 3 hónapig egy forintot nem vitt haza, úgy, hogy családja van? A Civil szeretetéből 3 hónapig kidolgozta a belét, hogy a rezsit fizetni tudjuk?

- Úgy, hogy hónapról hónapra működik ?

- Úgy, hogy ellehetetlenítik a pályázati forrásokat?

- Úgy, hogy ha a vállalt 51% ''MAGYARZENE'' helyett 49 %-ot sugárzunk, kapjuk a határozatot? (Mert hogy volt ilyen, aki nem hiszi, járjon utána).

- Úgy, hogy egy két önkéntes a belét kidolgozza a műsorokért

és még sorolhatnám...

Emberek, ezen nem kell vitatkozni. Aki nem azt mondja, amit Ők szeretnének, ki lesz éheztetve. Jó hogy vannak hallgatóink, olyan forrásaink, ahogy még valahogy, valahogy adhatunk.

Sziasztok!
 #159965  Szerző: asr27

BMáté, nem látok értelmét, hogy válaszoljak a mondataidra, mert, csakúgy, mint korábban pasa, te is mindenre rá tudsz vágni valami baromságot, aminek köze sincs a valósághoz.
Felsorolod azt a pár véletlenül (még) megmaradt ellenzéki rádiót és tv-t. Előadod, mint, ha neked lenne igazad. Hallod, a pofám leszakadna, ha így gondolkodnék, mint te!
Kérlek sorold már fel a fideszes és az ellenzéki rádiót és tv-t! Nézzük meg a különbséget! A számok magukért fognak beszélni!
 #159964  Szerző: djlacee

Maradjunk akkor a totális rádiós lerombolásnál. De örülök, hogy ezt noartist személyében más is problémának tartja. Meg kellene nézni, 2010 óta hány helyi rádió, hány kisközösségi rádió szűnt meg, és hogy amik most léteznek, azok milyen hátszéllel léteznek. Ja és a lényeg: nekem például függetlenként semmi esélyem sincs egy helyi rádiót indítani bárhol, hiszen a pályázatokat gyakorlatilag direkt egy-egy médiumnak írják ki (TeleVajna, Katrádió, stb...)
 #159963  Szerző: BMáté

noartist írta:
BMáté írta:
noartist írta:Én az életkörülményeink, valamint a média totális lerombolása miatt tudnék asztalt csapkodni az irodájában.
A korrupció annyira természetes, hogy nem is idegesít már. 2016-ot írunk, ahol -a választók szerint- ez elfogadott.
Kifejtenéd kicsit a "média totális lerombolása" részt? Azt értem, hogy a közmédia hírműsorainak tartalmával van bajod (gondolom), de ezen kívül mivel?
Az összes ellenzéki, esetleg politikailag független(nek tartott) médium ellehetetlenítése, szándékos tönkretétele szerintem gyomorforgató. Pont attól vagyunk demokrácia, hogy mindenkit hagyunk szóhoz jutni- szabadon! De határozottan az a Fidesz célja, hogy csak a saját véleményük hallja mindenki, ha bekapcsolja a rádiót, tévét, vagy hírekhez szeretne jutni bármilyen formátumú médiumból.
A Klub Rádió megmaradt, igaz bírósági határozat kellett, de szólhat tovább. A Class FM esetében vannak problémák, ez tény. Közben működik a HírTV, ATV, RTL Klub. Bőven szóhoz juthat az ellenzék. A közmédiában is egyébként, nagyjából a társadalmi támogatottságuk, és a parlamenti helyeik arányában. Az Inforádióról, lehet rosszul tudom, de ez áll talán legközelebb a függetlenhez, nos él és virul.
Kitérve még pár szóban a közmédiára, azt gondolom, hogy bár van egyoldalúság a hírekben, de ha ettől eltekintünk, messze a régió egyik legjobb, legszínvonalasabb műsorokkal teletűzdelt közmédiája a miénk. Igényes, modern, a tematikus csatornákkal sikerült nagyjából jól bemérni az igényeket.
Egyoldalúbb lett a magyar média, nem állítom, hogy nem, de totális lerombolás? Hol? Nézd meg a többi országot, van ahol rosszabb a helyzet, és nem feltétlenül keleti irányban van ilyen ország...
 #159962  Szerző: hd

Kép
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 517