RADIOSITE Fórum

• Informatika

#160169  Szerző: Gr3g0ry

donder írta:Gregory: Igen, a gépházas módszerrel lett minden beállítva. Minden alapértelmezett programot magam választottam ki, így a VLC-t is.

De sorra ezeket kapom:
Kép
Nem beszélve erről: Kép
Ugyanezeket már megkaptam mp4-re, TS-re, avi-ra, mkv-ra, stb stb stb...
Próbáld meg a "régi" módszerrel: Keressel pl.:egy mp4-et,helyi menü(aka jobb egérgom rá)>Tulajdonságok,Megnyitás mint.. és ott kiválasztod a alkalmazást amivel társítani szeretnéd.
 #160155  Szerző: donder

Gregory: Igen, a gépházas módszerrel lett minden beállítva. Minden alapértelmezett programot magam választottam ki, így a VLC-t is.

De sorra ezeket kapom:

Kép

Nem beszélve erről: Kép

Ugyanezeket már megkaptam mp4-re, TS-re, avi-ra, mkv-ra, stb stb stb...
 #160149  Szerző: djlacee

Elég erőteljesen gépfüggő. Az én asztali gépemen frissítések miatt mindig fagy, a legújabb verziószámú frissítés van fent egyébként.
Édesanyám netbookján nincs a legújabb verziószámú frissítés, de teljesen véletlenszerű alkalmakkor lefagy.
Nővérem másik típusú netbookján sincs a legújabb verziószámú frissítés, és nem is fagy.
(mindhárom eredeti, és mindhárom előző verzióról lett frissítve)
 #160148  Szerző: markfelt

Nekem is állandóan bajom van a W10-zel, a legutóbbi frissítés óta. Előtte fasza volt...
 #160146  Szerző: Gr3g0ry

donder írta:Miért van az, hogy az utóbbi időben, a Windows 10 folyamatosan küldi az értesítéseket, hogy az alapértelmezett alkalmazásokat visszaállítja a saját hülye szoftvereire?
A VLC Media Player-t is kinyírta, már el sem indul.

Másnál van ilyen tapasztalat?

(Az 1604-es éves frissítés óta ilyen)
Nem-e a társítást állította vissza?És ha a C:\program files\VideoLAN\VLC\vlc.exe -t indítanád akkor se indul el? Mit ír ki indításkor?
Egyszerűen nem bírom elhinni hogy a win10 így bele turkáljon.Talán ez segít.
 #160145  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Akkor maradok a 8.1-nél még :)
Nálam a Windows 7 lesz az utolsó, aztán linux. :)
 #160144  Szerző: Gr3g0ry

A windows 10 kapcsán számtalan probléma merült fel,bizonyos esetekben lefagyások,BSOD-ok,de vannak durvábbak is.
 #160137  Szerző: Csongii

Nálam nincsen szerencsére ilyen probléma, nem rinyál ilyesmi miatt, pedig ez sem tört. :D
 #160134  Szerző: noartist

Tényleg nagyon erőszakosan tukmálja a felhasználóra a saját dolgait. Kezdem fontolgatni a Windows 7-et, csak a kulccsal nincs kedvem szórakozni. (legális a rendszerem)
 #160131  Szerző: LuciFerko

Akkor maradok a 8.1-nél még :)
  • 1
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 330