RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#16016  Szerző: zenefalo

Felfedték,hogy Tommyboy tér vissza a Roxymatic című mixműsorral :D de csak jövő szombattól :o
 #15921  Szerző: Viktor

Szerintem nagyon jópofa ötlet volt ez a kórház dolog! Tetszik az új weboldal is! Gratulálok Anja! A Beyoncé koncertre nem tudnátok jegyet sorsolni a fórumozók között is? :)
 #15919  Szerző: bsector

Szerintem meg találó. Ez egy szülészet. :) Bár lehetett volna budha templom is... az újjászületés végett...
jeek írta:
lacita írta: http://www.roxy.hu
Annyira gáz, h a műsorvezetőket, dj-ket egy kórházi műtőben kellett fényképezni, műtős ruhában, sztem ez teljesen visszataszító hatású.
Legalábbis én nem szívesen nézegetem így....
 #15894  Szerző: tomee

Jeek, ha előtte visszaolvasol, ott vannak arra utalások, hogy ez még nem a végleges, a megújulás miatt vannak fenn ezek a képek. Később ki fogják őket cserélni.
 #15887  Szerző: tomee87

lacita írta: http://www.roxy.hu
Annyira gáz, h a műsorvezetőket, dj-ket egy kórházi műtőben kellett fényképezni, műtős ruhában, sztem ez teljesen visszataszító hatású.
Legalábbis én nem szívesen nézegetem így....
 #15885  Szerző: djlacee

Tegnap óta mi változott ? :gülü:
 #15869  Szerző: Mauro

Fog még működni a dal cím ki írás?
 #15858  Szerző: Attis

Anja írta:Sziasztok,

köszönjük szépen a pozitív és negatív kritikákat, a fotók az én személyes büszkeségem tárgyát képezik, én találtam ki és megszerveztem az egészet A-tól Z-ig! :yes: Óriási móka volt a fotózás, a weboldal most még eléggé csecsemő állapotban van, de lesz nemsokára galéria, ahol ennél sokkal, de sokkal brutálisabb végtermékek is kint lesznek!

Annak, aki fikázza az r-n-b műsort meg csak annyit, hogy a Roxy nem lesz r-n-b rádió, de egy műsor erejéig úgy gondoltuk, hogy elhozzuk nektek a magyar paletta legjobbjait - Revolutiont és O'Neal-t - akikkel még tavalyi Burn Stage-n indult egy sikeres együttműködés, és úgy gondoltuk, hogy a heti 168 órában elfér 2 óra hiphop! Majd biztos nem fikáztok annyit, hogy ha megtudjátok, hogy rögtön azzal indítunk, hogy páros Beyoncé belépőket sorsolunk ki! :csukottszem:
Kedves Anja!
Az a helyzet, h RNB-re van egy konkurens adó. Elég jól nyomják. Mondom én, aki utálja azt a stílust.
Beyonce :lol: :sick: :sealed:
  • 1
  • 254
  • 255
  • 256
  • 257
  • 258
  • 333