RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160291  Szerző: noartist

A hírszerkesztő nem tud alapszinten belenyúlni? Bármilyen playlist (gondolom, van valami vész esetére) jobb 6 percnyi csendnél.
 #160287  Szerző: troll

noartist írta:13:52-kor a Take me to Church végén lement ,,A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazott", a szám legvége még lement pár mp-ig, azóta adáscsend, jelen pillanatban már 4 perce. (online néma, ez 100%)
6 perc után elkezdődött a Hírek.
Megnéztem, FM-en is csend volt.
Zenon. A technikus, aki összekeverte a műsort, nem vette ki a hírblokk előtti időzítést, és a program annyi ideig játszott csendet, amíg a sablonba beállított időponthoz el nem érkezett. Figyelmetlenség. És egyben óriási hiba.
 #160285  Szerző: thenewdeam0n

Kovi02 írta:
noartist írta:13:52-kor a Take me to Church végén lement ,,A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazott", a szám legvége még lement pár mp-ig, azóta adáscsend, jelen pillanatban már 4 perce. (online néma, ez 100%)
Lehetne már valaki hétvégén,mert ilyen már többször is volt,akkor amikor nem volt a stúdióban senki,igaz akkor max. fél percekre,de az sűrűn.
Ez úgyis előfordul néha, amikor vannak a stúdióban.
 #160284  Szerző: Kovi02

Lehetne már valaki hétvégén,mert ilyen már többször is volt,akkor amikor nem volt a stúdióban senki,igaz akkor max. fél percekre,de az sűrűn.
 #160283  Szerző: noartist

13:52-kor a Take me to Church végén lement ,,A műsorszám termékmegjelenítést tartalmazott", a szám legvége még lement pár mp-ig, azóta adáscsend, jelen pillanatban már 4 perce. (online néma, ez 100%)
 #160275  Szerző: robert11

Bocsiéknál is panaszkodtak hogy nemtudják hallgatni erre Bocsi Gyurival már orvosoljuk a problémát néhány telefonon lehetett csak hallgatni az aplikációt is.
thenewdeam0n írta:
asr27 írta:Megint behalt a stream.
Szokásos.. Ebben az idősávban hallgathatatlan..
 #160271  Szerző: asr27

Nagyon jó classic mix megy :)
 #160265  Szerző: Kovi02

Már megint nem a friss MK Top20 megy.(vagy már 2 hete)
Nem tudnak egy friss konzervet berakni adásba?
 #160202  Szerző: Milán

A kora reggeli órákban se lehet hallgatni...
 #160197  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:Megint behalt a stream.
Szokásos.. Ebben az idősávban hallgathatatlan..
  • 1
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 187
  • 565