RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#160277  Szerző: dkemeny77

Attis írta:
LuciFerko írta:Én boltba kapható normális fánkot, még nem ettem.
Annak ellenére, hogy utálom az édességet, a teszkós fánk frissen, forrón egész jó. ;)
Úgy Úgy! :D
 #160272  Szerző: Attis

LuciFerko írta:Én boltba kapható normális fánkot, még nem ettem.
Annak ellenére, hogy utálom az édességet, a teszkós fánk frissen, forrón egész jó. ;)
 #160268  Szerző: LuciFerko

Én boltba kapható normális fánkot, még nem ettem.
 #160264  Szerző: kukac

dkemeny77 írta:Kedves Vendégeink,
Váratlan technikai okok miatt a Mr. Funk sajnos átmenetileg nem nyit ki. A Mr. Funk csapata nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az üzlet minél előbb újra megnyithassa kapuit. Ahogy megígértük, az ajándékakciót is folytatjuk. Az újranyitás után mindenkit szeretettel várunk! Türelmeteket köszönjük!
sűrűn kell üvegezni, vagy mi van?
 #160263  Szerző: dkemeny77

Kedves Vendégeink,
Váratlan technikai okok miatt a Mr. Funk sajnos átmenetileg nem nyit ki. A Mr. Funk csapata nagy erőkkel dolgozik azon, hogy az üzlet minél előbb újra megnyithassa kapuit. Ahogy megígértük, az ajándékakciót is folytatjuk. Az újranyitás után mindenkit szeretettel várunk! Türelmeteket köszönjük!
 #160225  Szerző: donder

noartist írta:
LuciFerko írta:A héten harmadszor hal le az OTP rendszere, kártyás fizetés nuku. :gülü2: :unott:
Addig szórakoznak, hogy a Junior számlámat is felszámolom- az azért tarthatatlan, hogy egy egész héten keresztül nem tudok pl. menetjegyet, stb. venni.
Nekem ilyen gondom nem volt még, pedig szinte mindig kártyával fizetek.
 #160054  Szerző: noartist

LuciFerko írta:A héten harmadszor hal le az OTP rendszere, kártyás fizetés nuku. :gülü2: :unott:
Addig szórakoznak, hogy a Junior számlámat is felszámolom- az azért tarthatatlan, hogy egy egész héten keresztül nem tudok pl. menetjegyet, stb. venni.
 #160052  Szerző: LuciFerko

A héten harmadszor hal le az OTP rendszere, kártyás fizetés nuku. :gülü2: :unott:
  • 1
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • 541