RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160329  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
asr27 írta:
dkemeny77 írta:éééértem :troll:
Tulajdonképpen mi is a problémád most?
Félreérthető voltam, igazából a hibára reflektáltam, én a frekvencián általában tisztán hallom...
De durva, hogy ilyet "megengednek" maguknak.
ja így már vágom, hogy mire reagáltad a troll jelet...
Igen, és sajnos mostanában egyre gyakrabban van ez. szerintem gyakran jár be a technikus, vagy nincs is..
Ma is akadozott, pufferelt egész délután a stream.
 #160328  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
dkemeny77 írta:
asr27 írta:http://www102.zippyshare.com/v/EUqcln4F/file.html
Ilyen most az online adás. Nem igaz, hogy nem lehet egyszer már rendesen, véglegesen megcsinálni! :x :stare:
éééértem :troll:
Félreérthető voltam, igazából a hibára reflektáltam, én a frekvencián általában tisztán hallom...
De durva, hogy ilyet "megengednek" maguknak.
 #160327  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
asr27 írta:http://www102.zippyshare.com/v/EUqcln4F/file.html
Ilyen most az online adás. Nem igaz, hogy nem lehet egyszer már rendesen, véglegesen megcsinálni! :x :stare:
éééértem :troll:
 #160321  Szerző: Milán

Ez a streamelő program hibája.("elfogy" az internet). Valószínű Edcastot vagy Oddcastot használnak erre. Ha pl. SamCast lenne, ilyen hibák nem lennének tapasztalhatóak.
 #160303  Szerző: IstvánB

Külön hírstúdió van erre a célra.
 #160302  Szerző: Kovi02

troll írta:
noartist írta:A hírszerkesztő nem tud alapszinten belenyúlni? Bármilyen playlist (gondolom, van valami vész esetére) jobb 6 percnyi csendnél.
Ha már hazament, és csak a szúnyog mozog a stúdióban, akkor a jó Isten sem fogja jobb belátásra bírni a programot. :)
A híreket amúgy a Musicon honnan olvassák? Mert az Önindítón kívül eddig sose láttam bent a stúdióban a hírolvasót.
 #160301  Szerző: ayala

A hat perc csendben nekem inkább az a furcsaság, hogy miért nem indult el az emergency megoldás?
 #160298  Szerző: troll

noartist írta:A hírszerkesztő nem tud alapszinten belenyúlni? Bármilyen playlist (gondolom, van valami vész esetére) jobb 6 percnyi csendnél.
Ha már hazament, és csak a szúnyog mozog a stúdióban, akkor a jó Isten sem fogja jobb belátásra bírni a programot. :)
  • 1
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 186
  • 565