RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160344  Szerző: noartist

Milán írta:Ez furcsa, mert a múltkor beszéltük ki hogy majdnem mindenki számlázik a cég felé... Egyébként NAV-os eljárás is van ellenük ha jól láttam a múltkor.
20 fő van a Prodo Voice Studio Zrt-hez bejelentve.
Legutóbb még 23 volt.
 #160343  Szerző: Milán

Ez furcsa, mert a múltkor beszéltük ki hogy majdnem mindenki számlázik a cég felé... Egyébként NAV-os eljárás is van ellenük ha jól láttam a múltkor.
 #160342  Szerző: noartist

Hozzátenném, hogy az üzemeltető céginfós oldalán csökkent az alkalmazottak száma- nyilván nem véletlen, hogy ennyi a baki, hiányosság mostanában.
 #160340  Szerző: asr27

Szerencsétlen kutya... :troll:
 #160339  Szerző: Milán

asr27 írta:Héjja Anett a weboldaluk szerkesztője, felelőse. Úgy tűnik nem szakad meg a munkában...
Viszont Music Málnából annál több van :shock: :shock: :shock:
 #160338  Szerző: thenewdeam0n

djlacee írta:És most a stream se megy... Valaki budapesti csinálhatna egy éterből vett maszek streamet
Minden fasza most
 #160336  Szerző: djlacee

És most a stream se megy... Valaki budapesti csinálhatna egy éterből vett maszek streamet
 #160335  Szerző: asr27

Héjja Anett a weboldaluk szerkesztője, felelőse. Úgy tűnik nem szakad meg a munkában...
 #160334  Szerző: thenewdeam0n

Dawe1797 írta:Nagyon elhanyagolják mostanában a honlapot: nem frissülnek sem a slágerlisták, sem a mixek tracklistái. Ez utóbbiakból még mindig szeptemberiek vannak fent. :x
Én is hiányolok egy pár DJ Nara mixet, pedig Geri mindig reklámozza h így-meg úgy a musicfm.hu
 #160333  Szerző: Dawe1797

Nagyon elhanyagolják mostanában a honlapot: nem frissülnek sem a slágerlisták, sem a mixek tracklistái. Ez utóbbiakból még mindig szeptemberiek vannak fent. :x
  • 1
  • 181
  • 182
  • 183
  • 184
  • 185
  • 565