RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160449  Szerző: Gr3g0ry

Late Night Alumni - Empty Streets
Ezt de rég hallottam már(milyen jó hogy az eredeti játszották). ^^
 #160448  Szerző: robert11

Ja ez így van tényleg a music mutatta be épp ebédeltem mikor bemutatták Katánál a madeinben.
Egyik bejegyzésnél meg írta valaki hgogy már nemlehet szavazni a top20ra musickilersben tényleg nemlehet de ez fel se tűnt nekem se csak most hogy itt említette valaki.
admin írta:Még egy hozzászólás ebben az anyuci-apuci témában itt, és mindketten seggbe lesztek rúgva.
 #160431  Szerző: Dawe1797

Amúgy tegnap full ugyanaz a MK ment le, mint egy hete. Vasárnaponként is mindig ugyanaz megy: a Canard-mixet már 4-szer hallottam.
 #160421  Szerző: Kovi02

Dawe1797 írta:Amúgy már jó ideje (kb. egy éve) nem lehet szavazni a MK Top 20-ra! :S Vagy csak én vagyok a hülye?
Talán én is csak egyszer láttam ,péntek délután egy szavazást az MK TOP20-ra de azóta meg friss adás nem volt.
 #160419  Szerző: Dawe1797

Amúgy már jó ideje (kb. egy éve) nem lehet szavazni a MK Top 20-ra! :S Vagy csak én vagyok a hülye?
 #160416  Szerző: thenewdeam0n

2 napja nem halt le a stream, ez is teljesítmény.
 #160414  Szerző: asr27

thenewdeam0n írta:
admin írta:Még egy hozzászólás ebben az anyuci-apuci témában itt, és mindketten seggbe lesztek rúgva.
Engedd el, szegény nem érti meg :)
Kezdesz számomra nagyon irritáló lenni, szóval, ajánlom vegyél vissza egy picit az arcodból, ha lehet!
Erős hónapja vagy itt, nagyarcoskodsz, csak kérdés, hogy mire fel...
 #160413  Szerző: thenewdeam0n

Engedd el, szegény nem érti meg :)
 #160411  Szerző: dkemeny77

admin írta:
asr27 írta:Most pedig a New Level Empire - Szerteszét (jelenleg szerintem ez a legjobb friss magyar dal)
Mindkettőt imádom.
A Music FM az egyetlen olyan rádió itthon, ami valóban változatos és nem kell elkapcsolni negyed óra hallgatás után, mert pocsék zenék mennek, mint a többi rádiónál. :)
Szuper, hogy ezt te így látod, szerintem meg a Jazzy.
+1. Ha pedig Jazz ritkaságok, akkor Tallér és Pallai (Harmónia Rádió) a Civilen.
 #160410  Szerző: asr27

Mamuci-papuci lehet? :)
  • 1
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 181
  • 565