RADIOSITE Fórum

• Politika

#160452  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
dkemeny77 írta:
djlacee írta:Át akartam írni a topik nevét "asr27 politika topikja" -ra, de nem kaptam rá engedélyt
Erre meg +1! :D
Ez is azt támasztja alá, hogy egy nagyképű hülyegyerek vagy, aki a komoly dolgokból, súlyos problémákból is humort próbál csinálni.
Majd úgy kb 10 év múlva talán rájössz.
Kedves Asr!
Én nem használtam ilyen szavakat, kérlek, Te is mellőzd. Ha ismernél, biztosan más lenne a rólam kialakult véleményed. De mivel nem ismersz, nem tűröm, hogy így beszélj rólam, én sem tettem. Attól, mert a saját kis topicodat elflodolod cikkekkel, amit megspékelsz egy egyedi politikai látásmóddal (mert minden politika, kivéve a Music FM. Élni nélküle még itt sem lehet.) az egy dolog...

De többeknek szúrta már a szemét, és nem hiszem el, hogy felnőtt emberként nem tudsz viselkedni.

Szép napot!

D.
 #160451  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:
djlacee írta:Át akartam írni a topik nevét "asr27 politika topikja" -ra, de nem kaptam rá engedélyt
Ez is azt támasztja alá, hogy egy nagyképű hülyegyerek vagy, aki a komoly dolgokból, súlyos problémákból is humort próbál csinálni.
Majd úgy kb 10 év múlva talán rájössz.
 #160450  Szerző: asr27

djlacee írta:asr27 amúgy attól nem lesz jobb az ország helyzete, hogy egymás alá 7 random politikai jellegű cikket beszúrsz, ez itt a lényeg
Miért szerinted ez milyen topik? Talán nem, a politikai?
A cél az, hogy aki esetleg nem olvasta még, az is tájékozódjon a jelenlegi valóságról!
 #160445  Szerző: Csongii

:lol:

Ez az admin bácsi, olyan izéé... pedig, hát na. :)

Amúgy asr mást is fel tud cseszni a politika, bár szerintem lassan egyre nagyobb lesz a tűrő képessége az embereknek, ezért is mernek egyre többet megengedni maguknak ezek a drága (értsd, marha sokba kerülnek nekünk.), "jó" politikusaink.
 #160443  Szerző: djlacee

asr27 amúgy attól nem lesz jobb az ország helyzete, hogy egymás alá 7 random politikai jellegű cikket beszúrsz, ez itt a lényeg
 #160442  Szerző: dkemeny77

#160441  Szerző: dkemeny77

asr27 írta:
dkemeny77 írta:Csak hogy ne legyen olyan egyhangú itt! :D

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
kb le vagy sz@rva, hülyegyerek! :punch:
Általad biztos, de ahogy látom, a többiek értik mire gondolok...
Neked azért kívánok nagyon szép napot, és további kellemes trollkodást. Talán egyszer majd észreveszed magad! :)

Üdv,
D.
 #160436  Szerző: asr27

dkemeny77 írta:Csak hogy ne legyen olyan egyhangú itt! :D

Kép
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
kb le vagy sz@rva, hülyegyerek! :punch:
 #160435  Szerző: asr27

Na idefigyelj! Attól, hogy a fórumozók többségét nem érdeklik a jelenlegi politikai történések, cikkek, még nem kéne gúnyolódni!
Attól, hogy én nem állok be a sorba azok közé, akik beletörődnek, abba, hogy hétről hétre egyre nagyobb a szarkeverés, egyre pofátlanabbul lopnak csalnak és hazudnak ebben az országban, még nem kéne hülyének nézni a másikat. Lacikám úgy tűnik néha neked is elmegy a józan paraszt eszed...
Különben nem a fidesz szavazók miatt tart itt az ország, ahol tart, hanem miattatok, akik kb nagy ívbe leszarják az egész politikát, beletörődve az egészbe, miközben minden magyar ember felelős érte...
 #160432  Szerző: LuciFerko

:unott:
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 517