Pont emiatt vagyok én -ahogy szoktam magam hívni- "független ellenzéki".Abszolút egyetértek.
Szívemből gyűlölöm a jelenlegi kormánypártot, azonosulni képtelen lennék velük bármikor, de ha a jelenlegi ellenzék (=baloldal, mert a Jobbikot el sem ismerem, mint pártot) tagja/pártolója lennék, kb. lesülne a képemről a bőr. Ez az egész csak egy életképtelen, szétesett baloldal vergődése, néhány fanatikus követőjükkel.
Kb. semmi eszközt nem tudnak felmutatni, amivel legyőzhetnék a Fideszt, mert ilyesmire pazarolják az energiáikat () - lassan a Jobbiknak is komolyabb programja van, pedig, mint fentebb említettem...
Egy szó mint száz, gáz. De tényleg. Egy helyben topogunk, semmi életképes alternatíva Orbán helyett, talán ez lesz a vesztünk- és az egészért az ellenzék vonható csak felelősségre!
Múlt héten végignéztem tv-ben a Népszabi-tüntetést, már akkor kicsapta nálam a biztosítékot Juhász Péter. (Sípoljunk, fütyüjlünk stb. Orbán beszéda alatt.) Nekem ez nagyon kínos volt, mert ha az ellenzék ebben látja Orbán bukásának a lehetősségét, az elég elég kevés fantáziára vall. Ha pesti lennék, akkor se mentem volna oda. 1. Nem érdekel Orbán Viktor. 2. Ha tök véletlenül arra járnék se fütyülném ki. Ez nagyon primitív. A másik, Orbán nagyon jól reagál az ilyen szitukra.
A Jobbik érdekes szitu. Tulajdonképpen most jobbközépre tartanának... 2014-es választás után épp ide írtam, hogy félek, ők lesznek a következő kormánypárt... Na ez a félelem bennem megszűnt. Nem, biztos nem fogják leváltani a kormányt. Viszont érdekes kérdés: ha Jobbik elmozdult a szélsőjobbról, a Fidesz kicsit inkább odamozdult: van most tényleges szélsőjobb párt? A kérdés költői!!
Engem nehéz bekategorizálni jobbra vagy balra szerintem, mégis mindig, mindenkinek maradéktalanul sikerül, így lehetek hazaáruló européer, hazafi, náci, fasiszta és liberálkommunista egyszerre.A komcsi, libsi világban üdvözöllek.