RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160748  Szerző: oldman

adam1400 írta:mi történt csütörtök éjjel az adáslebonyolítóval? most hallgattam vissza a tegnapi öninditót és alig tudtak megszólalni mivel összeomlott,ezért ismétlések voltak. azóta megjavult már? vagy mostmár úgyis mind1 mivel 4 napos hétvége van és akkor úgyis konzerv a műsor?
Ezt tőlük kéne megkérdezni, meg elég belehallgatni a rádióba.
 #160743  Szerző: adam1400

mi történt csütörtök éjjel az adáslebonyolítóval? most hallgattam vissza a tegnapi öninditót és alig tudtak megszólalni mivel összeomlott,ezért ismétlések voltak. azóta megjavult már? vagy mostmár úgyis mind1 mivel 4 napos hétvége van és akkor úgyis konzerv a műsor?
 #160741  Szerző: Dawe1797

Írtam korábban, hogy már kb. 1 éve nem lehet szavazni. Amúgy felvételről megy és ment mindig is (kivéve talán amikor még szombat esténként volt).
 #160731  Szerző: Kovi02

thenewdeam0n írta:
Kovi02 írta:Juhász Geri mondta az előbb,hogy milyen sokan szavaztak a honlapjukon a mostani MK Top 20-ra. Nálam van a hiba,vagy tényleg nem lehetett szavazni ezen a héten?(még a lista sincs kint)
En sem lattam... Szerintem felvetelrol megy a musor.
Az MK TOP20 szerintem mindig felvétel,kétszer láttam hogy nincs bent senki a stúdióban,miközben megy.
 #160730  Szerző: thenewdeam0n

Kovi02 írta:Juhász Geri mondta az előbb,hogy milyen sokan szavaztak a honlapjukon a mostani MK Top 20-ra. Nálam van a hiba,vagy tényleg nem lehetett szavazni ezen a héten?(még a lista sincs kint)
En sem lattam... Szerintem felvetelrol megy a musor.
 #160729  Szerző: Kovi02

Juhász Geri mondta az előbb,hogy milyen sokan szavaztak a honlapjukon a mostani MK Top 20-ra. Nálam van a hiba,vagy tényleg nem lehetett szavazni ezen a héten?(még a lista sincs kint)
 #160724  Szerző: robert11

ja ez tényleg jó szám jó hogy újra elővette a music.
Adták ezt már 2 évvel ez előtt is.
Gr3g0ry írta:Late Night Alumni - Empty Streets
Ezt de rég hallottam már(milyen jó hogy az eredeti játszották). ^^
 #160675  Szerző: asr27

Ismét behalt a stream, pedig már legalább 1 hete nem volt gond vele.
 #160560  Szerző: Dawe1797

TV ROCK - In The Air (Axwell Remix) :yes: :yes: :yes: De jóújra hallani!
  • 1
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 180
  • 565