RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#160780  Szerző: noartist

Milán írta:Ja, hogy már a Kiss Mártinál szarta össze magát a keverőpult... Mondjuk szerintem ez miatt nem kellett volna ekkora hacacárét rendezni belőle, hanem béreltek volna valahonnan egy keverőt, és meg van oldva. Ez kb. olyan, hogy nem megyek dolgozni mondjuk egy irodába, mert nem jó a számítógép..... Nem jó? Elviszem otthonról a laptopom, vagy épp a főnökeim adnak egyet, hogy azon dolgozzak.
Bár nem vagyok szakértő, de egy laptopot jóval egyszerűbb beszerezni gyors', mint egy keverőpultot. Sőt, míg egy irodai programot -adott esetben- pikk-pakk feltolsz a laptopra kompatibilitási gondok nélkül, akármilyen keverőpultot nem lehet csak úgy bevágni a kifújt helyére.

Valaki cáfoljon meg ebben, légyszi'
 #160779  Szerző: Milán

Ja, hogy már a Kiss Mártinál szarta össze magát a keverőpult... Mondjuk szerintem ez miatt nem kellett volna ekkora hacacárét rendezni belőle, hanem béreltek volna valahonnan egy keverőt, és meg van oldva. Ez kb. olyan, hogy nem megyek dolgozni mondjuk egy irodába, mert nem jó a számítógép..... Nem jó? Elviszem otthonról a laptopom, vagy épp a főnökeim adnak egyet, hogy azon dolgozzak.
 #160777  Szerző: troll

robert11 írta: biztos elmentek Szabira
Így már érthető az adásszünet. De legalább "élvezték" az együttlétet.
 #160776  Szerző: Dani

ayala írta:
Dani írta:"a másikat nem mondom. :)"

Népszabadság szitura gondolsz? :D
:question:
Nem.
Akkor mire?
 #160775  Szerző: ayala

Dani írta:"a másikat nem mondom. :)"

:question:
Nem.
 #160774  Szerző: robert11

Ja ezt én is hallottam nem is értettem hogy akkor most mi is van mert a zenék alapján nem tűnt ismétlésnek a műsor kitudja.
Ami meg az összeomlást illeti én is meglepődtem hogy olyan beszélgetést hallottam amit már egyszer hallottam mondom biztos elmentek Szabira csak akkor tűnt fel hogy mégsem mikor bejelentkeztek Bocsiék és mondták hogy összeomlott a rendszer ezért ismétlést hallhatunk.
Kovi02 írta:Juhász Geri mondta az előbb,hogy milyen sokan szavaztak a honlapjukon a mostani MK Top 20-ra. Nálam van a hiba,vagy tényleg nem lehetett szavazni ezen a héten?(még a lista sincs kint)
 #160772  Szerző: Dani

"a másikat nem mondom. :)"

#160771  Szerző: ayala

Az összeomlás szót barokkos túlzásnak érzem.
Illetve nem az adáslebonyolítóval volt baj, hanem a keverőpulttal. Nagyon nem ugyanaz.
Hogy konkrétan mi volt a baj vele, azt nem mondták, csak annyit, a műsor elején, hogy nem egészséges a rendszer, dolgoznak rajta, mivel nem üzembiztos, ezért nem kísérleteznek, inkább ismételnek.
Két lehetőség van. Tételezzük fel, hogy igazat mondanak, valóban valami meghibásodás volt a keverőpulttal - előfordulhat az ilyen -, így nem tudtak élő műsort készíteni... a másikat nem mondom. :)
 #160768  Szerző: Milán

Tudsz linkelni? Köszi.
  • 1
  • 175
  • 176
  • 177
  • 178
  • 179
  • 565