RADIOSITE Fórum

• Politika

#160999  Szerző: csadam

admin írta:De, különbek, a gyűlölt, "szemkilövető" Gyurcsány banda sokkal, de sokkal normálisabb országot adott át Orbánéknak, mint amilyen most a hazánk. És ez nem egy bók nekik, hiszen az az ország, 2010-ben egy roncs volt.

Most viszont tízszer nagyobb roncs, jobb PR-ral.

Muszáj, hogy azon emberek zöme, akikbe szorult némi értelem, 2018-ban kompromisszumkész legyen és szavazzon a baloldalra bármi áron. Eltekintve a régi bűneiktől. (Hogy igazán értékmentes legyek, azt mondom, hogy amennyiben a Jobbik lesz esélyesebb, akkor meg oda kell szavazni, amennyiben meg az MKKP, vagy a Schmuck Andor pártja, akkor oda.)

Egy biztos, ezeket a bűnözőket a lehető legmesszebb kell űzni az országból. Mondjuk a holdra.
+1 ;)
 #160979  Szerző: markfelt

De, különbek, a gyűlölt, "szemkilövető" Gyurcsány banda sokkal, de sokkal normálisabb országot adott át Orbánéknak, mint amilyen most a hazánk. És ez nem egy bók nekik, hiszen az az ország, 2010-ben egy roncs volt.

Most viszont tízszer nagyobb roncs, jobb PR-ral.

Muszáj, hogy azon emberek zöme, akikbe szorult némi értelem, 2018-ban kompromisszumkész legyen és szavazzon a baloldalra bármi áron. Eltekintve a régi bűneiktől. (Hogy igazán értékmentes legyek, azt mondom, hogy amennyiben a Jobbik lesz esélyesebb, akkor meg oda kell szavazni, amennyiben meg az MKKP, vagy a Schmuck Andor pártja, akkor oda.)

Egy biztos, ezeket a bűnözőket a lehető legmesszebb kell űzni az országból. Mondjuk a holdra.
 #160976  Szerző: csadam

noartist írta:
csadam írta:HVG: "Az összes megyei lapnál a kormány diktálná a cikkeket":
http://hvg.hu/gazdasag/20161103_megyei_ ... Fhvg.hu%2F
A Délmagyarért harapok. Nagyot.
Én az egészért, ami a magyarországi médiával történik. Túl messzire megy ez a banda, de nem csak ezen a téren. MSZP alatt azért ilyenek nem voltak. Legalábbis nem ilyen szinten. (Persze ők se különbek, mint a mostaniak.)
 #160970  Szerző: noartist

Liszkay Gábor van a Mediaworks élén?! Nekem most esett le. Bakker, ez már :vomit:
 #160938  Szerző: noartist

admin írta:
noartist írta:Kicsit elgurult a gyógyszer a Magyar Időknél.. :)
Egy idoben probaltam kovetni a Magyar Idok/888 duot, mert neha nagyon fel tud kurni a liberalis media, meg mert alapvetoen konzervativ vagyok, de kenytelen voltam leszokni, meg a Facebookon is kilajkoltam, egyszeruen nem akarok tudomast se szerezni roluk.

Valami elkepesztoen elbaszott, torz lelkuletu, beteg, lelki nyomorek emberek szerkeszthetik ezt a ket csodat, mert ilyeneket meg egy teljesen ertekmentes, elvtelen bertollnok se ir le. Gyakorlatilag csak a levegot vonnam meg toluk bunteteskent, mast egyelore(!) nem. De majd itelkezik a Joisten...
A Magyar Idők szerkesztőgárdája teljesen vállalhatóan írt- amikor még a Magyar Nemzetnél voltak. Komolyan, néha még én is simán elolvastam, mert nem volt gyomorforgató a produktum- ugyanez igaz volt a Hír TV-re is. De ma?! A legmélyebben elfogult, semmilyen értéket nem képviselő szemét.

888? Hahaa.. arra, amit Gáborunk azon művel, már tényleg nem lehet mit írni.

El sem merem képzelni, milyen lesz a Népszabi, ha újraindítják.

Valami hasonló a gondolkodásmódom nekem is, mint neked, de se épkézláb párt, se egy vállalható hírportál nincs most ilyen igényekhez.
 #160929  Szerző: markfelt

noartist írta:Kicsit elgurult a gyógyszer a Magyar Időknél.. :)
Egy idoben probaltam kovetni a Magyar Idok/888 duot, mert neha nagyon fel tud kurni a liberalis media, meg mert alapvetoen konzervativ vagyok, de kenytelen voltam leszokni, meg a Facebookon is kilajkoltam, egyszeruen nem akarok tudomast se szerezni roluk.

Valami elkepesztoen elbaszott, torz lelkuletu, beteg, lelki nyomorek emberek szerkeszthetik ezt a ket csodat, mert ilyeneket meg egy teljesen ertekmentes, elvtelen bertollnok se ir le. Gyakorlatilag csak a levegot vonnam meg toluk bunteteskent, mast egyelore(!) nem. De majd itelkezik a Joisten...
 #160918  Szerző: noartist

Kicsit elgurult a gyógyszer a Magyar Időknél.. :)
  • 1
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • 517