RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#161042  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:A SAM Broadcaster a rádiózás rákfenéje, az a szörnyűség, ami miatt azt gondolják teljesen laikus tinédzserek, hogy értenek hozzá, és ami miatt elfelejtik, hogy ez egy szakma, amit meg kell tanulni a lehető legnagyobb alázattal. A SAM Broadcaster elhiteti velük, hogy amit csinálnak, az jó, és elég is ennyi. Mondhatni, teljesen félrevezeti a rádiózás iránt érdeklődő ifjúságot.

Egyébként alkalmatlan adást lebonyolítani még a legkisebb rádión is.

Viszont: cuki. Ennyit írnék azért a javára.
Ennek ellenére sokan használják (az internetes társadalomban), igaz csak egy szűk közösség számára megy az adás(manapság elterjedt "live" elnevezés is bizonyos körökben).
 #161041  Szerző: markfelt

dkemeny77 írta:
admin írta:A SAM Broadcaster a rádiózás rákfenéje, az a szörnyűség, ami miatt azt gondolják teljesen laikus tinédzserek, hogy értenek hozzá, és ami miatt elfelejtik, hogy ez egy szakma, amit meg kell tanulni a lehető legnagyobb alázattal. A SAM Broadcaster elhiteti velük, hogy amit csinálnak, az jó, és elég is ennyi. Mondhatni, teljesen félrevezeti a rádiózás iránt érdeklődő ifjúságot.

Nyilván nem komolyan írtam, de ezek szerint annyira nem volt kivehető! :D 42 NET párti vagyok, annak ellenére, hogy a Civilben Samet használunk. Aláírom: rengeteg feladatra alkalmatlan, de ár/ érték arányban nagyon jó választás - no meg egyszerű.

A többit meg remélem nem célzásnak tetszett szánni! :)
Ne vedd magadra/zokon, semmit nem azért mondok.
 #161040  Szerző: dkemeny77

Nyilván nem komolyan írtam, de ezek szerint annyira nem volt kivehető! :D 42 NET párti vagyok, annak ellenére, hogy a Civilben Samet használunk. Aláírom: rengeteg feladatra alkalmatlan, de ár/ érték arányban nagyon jó választás - no meg egyszerű.

A többit meg remélem nem célzásnak tetszett szánni! :)
 #161036  Szerző: markfelt

Dawe1797 írta:Az előbb 1 másodperces különbséggel szólt a Music FM-en és a R1-en Drake - One Dance, így igazán hallható volt a különbség a két hangzás között: ezerszer szebben szól a Music!
Szerintem a Rádió 1 szól szebben. Mit értünk szebb alatt?
 #161035  Szerző: markfelt

A SAM Broadcaster a rádiózás rákfenéje, az a szörnyűség, ami miatt azt gondolják teljesen laikus tinédzserek, hogy értenek hozzá, és ami miatt elfelejtik, hogy ez egy szakma, amit meg kell tanulni a lehető legnagyobb alázattal. A SAM Broadcaster elhiteti velük, hogy amit csinálnak, az jó, és elég is ennyi. Mondhatni, teljesen félrevezeti a rádiózás iránt érdeklődő ifjúságot.

#161033  Szerző: Dawe1797

Az előbb 1 másodperces különbséggel szólt a Music FM-en és a R1-en Drake - One Dance, így igazán hallható volt a különbség a két hangzás között: ezerszer szebben szól a Music!
 #161031  Szerző: Gr3g0ry

dkemeny77 írta:
noartist írta: Tegnap is.. a felkonferált zene 1mp után elszáll, csend, jön más, utána reklám nyitó, a party ajánlója, záró, majd hirtelen ismét egy reklám nyitó, majd a felénél ráhúzták a korábban felkonferált zenét. Gyönyörű volt.
Csókolom! Ezért tessék SAM-et használni! :D az nem csinál ilyet... :D
A SAM valóban nem csinál(t) ilyet, és ezzel is "beautomatizálhatnak" a pal script-ek segítségével.
 #161026  Szerző: dkemeny77

noartist írta:
szabogabor10 írta:
noartist írta:Csókolom! A potmétert ne húzzuk már le a hírek közepén, mert zavaró. Köszönöm!
(miért van ennyi baki...?)
Tényleg olyan érzésem van, mintha az összes hozzáértőt elküldték volna...
Tegnap is.. a felkonferált zene 1mp után elszáll, csend, jön más, utána reklám nyitó, a party ajánlója, záró, majd hirtelen ismét egy reklám nyitó, majd a felénél ráhúzták a korábban felkonferált zenét. Gyönyörű volt.
Csókolom! Ezért tessék SAM-et használni! :D az nem csinál ilyet... :D
 #161015  Szerző: djlacee

Jó, hát ilyeneket én is szoktam csinálni, mondjuk az egy hangyányit kisebb rádió
 #161011  Szerző: noartist

szabogabor10 írta:
noartist írta:Csókolom! A potmétert ne húzzuk már le a hírek közepén, mert zavaró. Köszönöm!
(miért van ennyi baki...?)
Tényleg olyan érzésem van, mintha az összes hozzáértőt elküldték volna...
Tegnap is.. a felkonferált zene 1mp után elszáll, csend, jön más, utána reklám nyitó, a party ajánlója, záró, majd hirtelen ismét egy reklám nyitó, majd a felénél ráhúzták a korábban felkonferált zenét. Gyönyörű volt.
  • 1
  • 172
  • 173
  • 174
  • 175
  • 176
  • 565