Gesztit csíptem, de ez rém gagyi most. Krisztián szombaton van, de még az is jobb lenne, ha ismételnék, mint ez a mostani műsor.
small írta:Olvasd el szerintem még egyszer.kukac írta:admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.
Meg ők már nem dolgoznak ott. Ez a legújabb vezetőség ötlete lehet.
Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.
aha, akkor eddig mit műveltek ?
kukac írta:admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.
admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.
Nickman írta:Úgy látom még senki sem említette:Áh most olyan mintha a 90-es évekbe repültem volna vissza.
Sláger Party szombatonként este 8-tól éjfélig DJ Dominique-kal. Mixműsorról van szó.