RADIOSITE Fórum

• Informatika

#161594  Szerző: kukac

noartist írta:Azt hiszem, ismét szerelmes lettem a hagyományos* telefonokba, egy Blackberry Torch személyében. El is dobozolom a Lumia 735-öt- kíváncsi leszek, meddig leszek oda érte, de nagyon-nagyon tetszik. :)

*oké, annyira nem mondható hagyományosnak, mert elég sok okostelefonos funkciója van.

Egy fontos apróság: Made in Hungary! :)
kell rá valamilyen BIS-csomag, hogy menjen a levelezés (vagy logicmail). Mivel Java-s az egész (és not supported os a bb-os7), már nem teljesen biztonságos.
 #161591  Szerző: szemilan

noartist írta:Azt hiszem, ismét szerelmes lettem a hagyományos* telefonokba, egy Blackberry Torch személyében. El is dobozolom a Lumia 735-öt- kíváncsi leszek, meddig leszek oda érte, de nagyon-nagyon tetszik. :)

*oké, annyira nem mondható hagyományosnak, mert elég sok okostelefonos funkciója van.

Blackberry Torch MI?? (9800, 9810 stb..stb..) A google alapján elég régen dobták a piacra.
 #161226  Szerző: noartist

Azt hiszem, ismét szerelmes lettem a hagyományos* telefonokba, egy Blackberry Torch személyében. El is dobozolom a Lumia 735-öt- kíváncsi leszek, meddig leszek oda érte, de nagyon-nagyon tetszik. :)

#161130  Szerző: Gr3g0ry

nyikolaj írta:Hali.. ! Windows Lumia 640-es készülékem van. A videot szeretném a sz.gépre feltölteni.. De vhogy nem akar össze jönni. A képeket azt tudom,hogy a felhőbe lehet..de a videot nem.
Mikor csatlakoztatod a gépre nem kínálja fel hogy hogyan csatold(fényképezőkép,adatároló/adathordozó)? Nálam pl.:Android esetén felkínálja hogy hogyan csatlakoztassam(úgy állítottam be,és úgy is működik mint egy adattároló, ha "azt" választom ki).Ha igen akkor a adatároló/adathordozóként csatlakoztasd,elképzelhető hogy csak a memóriakártya tartalmát látod a belsőt nem,akkor csupán másold át memóriakártyára.

Ha már memóriakártya: Gépeden nincs mem.kártya-olvasód? Egy SD-micro adapterrel gyorsan felmásolhatod.
 #161115  Szerző: nyikolaj

A fényképeket áttudom másolni a felhőbe.. kábel nélkül is.. csak az a fránya video nem megy. Na majd vhogy megoldom. Köszi a válaszokat!!!
 #161112  Szerző: nyikolaj

8.1
 #161108  Szerző: noartist

WP 8.1, vagy WM 10? Az én számítógépeim rögtön felismerték a 735-öm mindkét rendszerrel, és a belső tárolót is látták, úgy emlékszem. (nem használom már)
 #161106  Szerző: thenewdeam0n

nyikolaj írta:Olyan videot szeretnék a sz.gépre feltölteni amit a telefonnal készítettem. Próbáltam összekötni kábellel.. nem reagál semmit a számítógép. Kábel nélkül pedig csak az ONEDRIVE-ba szerettem volna a videot feltölteni.. de megosztásnál nem ad Onedrive opciót.(Ahogy előzőleg leírtam)
Csinalj FTP szervert a telefonodbol : https://www.microsoft.com/hu-hu/store/p ... zdncrdn27z
 #161102  Szerző: nyikolaj

Olyan videot szeretnék a sz.gépre feltölteni amit a telefonnal készítettem. Próbáltam összekötni kábellel.. nem reagál semmit a számítógép. Kábel nélkül pedig csak az ONEDRIVE-ba szerettem volna a videot feltölteni.. de megosztásnál nem ad Onedrive opciót.(Ahogy előzőleg leírtam)
 #161098  Szerző: noartist

nyikolaj írta:Eddig én is így csináltam ahogy írtad... Kiválasztom a fájlt,hosszan rányomok, kiválasztom a megosztást..De nekem csak az Onenote,Outlook,Üzenetek, és a Facebookot adja meg lehtőségként.Az Onedrive-ot nem. Hm.. Na mindegy. Azért Köszi a segítséget!
Egy a baj: nem értem, mit szeretnél konkrétan. Kábellel van összekötve a géppel a telefon?
  • 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 330