RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#161276  Szerző: dkemeny77

ayala írta:
kukac írta:
thenewdeam0n írta:Lényeg, hogy ma is élő az Önindító :
és ki nem szarja le?
egyrészt, másrészt pedig tegnap felhívták rá a figyelmet, hogy ma és holnap ismételnek.
Egyébként nem tudom, hogy egy ekkora, igényesnek mondott rádió hogy engedheti ezt meg magának.
 #161275  Szerző: ayala

kukac írta:
és ki nem szarja le?
egyrészt, másrészt pedig tegnap felhívták rá a figyelmet, hogy ma és holnap ismételnek.
 #161274  Szerző: kukac

Kép
és ki nem szarja le?
 #161272  Szerző: thenewdeam0n

Lényeg, hogy ma is élő az Önindító :
Kép
 #161124  Szerző: noartist

asr27 írta:
noartist írta:Korábban (az elmúlt hétig) lépegetett szépen, kijelezve minden zenét.
Nem éppen. :D
Eddig nem szokott kiírni semmit a top 20 alatt, csak annyit, hogy "89.5 Music FM Összehoz Minket..."
Vagy én vagyok figyelmetlen, vagy nem tudom. Mindenesetre -a változatosság jegyében- most a gumizene indult el a szám közepén.
 #161122  Szerző: asr27

noartist írta:Korábban (az elmúlt hétig) lépegetett szépen, kijelezve minden zenét.
Nem éppen. :D
Eddig nem szokott kiírni semmit a top 20 alatt, csak annyit, hogy "89.5 Music FM Összehoz Minket..."
 #161121  Szerző: Kovi02

noartist írta:Szebben nem is lehetne közölni a konzervadás tényét, minthogy a Winamp a számok címe helyett ezt írja ki: MK TOP20 1105- Part1.

Jól sejtem, hogy ez azt takarja, hogy az adásgépbe egy fájlként van betuszkolva a felvétel? :oops:
Korábban (az elmúlt hétig) lépegetett szépen, kijelezve minden zenét.
Az MK Top20-nál sosem voltak kiírva a zenék.
(amúgy szerintem a Top 50 is konzerv)
 #161117  Szerző: LuciFerko

noartist írta:Szebben nem is lehetne közölni a konzervadás tényét, minthogy a Winamp a számok címe helyett ezt írja ki: MK TOP20 1105- Part1.

Jól sejtem, hogy ez azt takarja, hogy az adásgépbe egy fájlként van betuszkolva a felvétel? :oops:
OTT úgy szoktuk megoldani, hogy egy előre elkészített playlist szokott indulni a műsorként. Ebben benne vannak a megszólalások, zenék.
 #161113  Szerző: noartist

Szebben nem is lehetne közölni a konzervadás tényét, minthogy a Winamp a számok címe helyett ezt írja ki: MK TOP20 1105- Part1.

#161090  Szerző: markfelt

Elroxysodtak, mondhatni. Bochkor és a csapata tartja még életben ezt a rádiót.
  • 1
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 174
  • 565