RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161245  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
admin írta:http://ripost.hu/cikk-sebestyen-balazs- ... rning-show

Ennek erősen hazugságszaga van, pláne az alább linkelt "utalgatások" után...
Hát akár hihető is, pont a szabadság alatt kaptam el ugyan ezt. :sick:
Igen, csakhogy a minap az itt belinkelt felvételen is hallani, hogy célozgatott rá pár napja, hogy az utolsó héten nem lesz. A fosás utána jött, tehát előre tudta, hogy rotája lesz, aham. :)
 #161244  Szerző: LuciFerko

ayala írta:http://www47.zippyshare.com/v/k4Wz29gB/file.html

Biztos azért is vicces, mert egy országos ker.rádió reggeli műsorában rohadtul nem számítasz ilyenre... de a sokadik alkalom, amikor könnyesre röhögöm magam, majd borzasztó szomorú leszek, hogy DE MIÉÉÉRT nem lehet így rádiózni Magyarországon? Nem, nem a káromkodáson van a hangsúly, és nem azt mondom, hogy éljen felesleges, alpári szóhasználat, hanem ez az egész... hogy legalább egyszer-egyszer lehessen ilyet csinálni... ha másért nem, azért, mert baromi mulatságos. :)
És úgy általában véve... nagyon hiányzik a spontán rádiózás.
:lool: :lool: :lool: :lool: :lool: :lool:
 #161233  Szerző: altermanus

egon2 írta:Hivatalosan November 19.en szombatob 23.59kor lesz vege a Class fmnek?Radio 1 azert meg se lesz orszagos lefedettsegu egyenlore.
egyenlőre? tényleg nem, bár láttunk, illetve hallottunk furcsaságokat ami mondjuk nem igazán utal demokráciára... viszont az bizonyos, hogy nagyjából sejthető kié lesz az országos frekvencia :ayfkm:
 #161211  Szerző: Gr3g0ry

egon2 írta:Hivatalosan November 19.en szombatob 23.59kor lesz vege a Class fmnek?Radio 1 azert meg se lesz orszagos lefedettsegu egyenlore.
11.20 - 00:00

11.19-ig szól a szerződés. 11.20-tól már nem sugározhatnak éterben.
 #161208  Szerző: egon2

Hivatalosan November 19.en szombatob 23.59kor lesz vege a Class fmnek?Radio 1 azert meg se lesz orszagos lefedettsegu egyenlore.
 #161194  Szerző: djlacee

szabogabor10 írta:Tudom, hogy sokan nem értenek ezzel egyet
Főleg azok, akik a médiatanácsban foglalnak helyet (amúgy itt nem is volt káromkodás, csak egy kis csúnya beszéd)
 #161193  Szerző: szabogabor10

Én is jobban tudom élvezni az ilyen jeleneteket, és nem a káromkodás miatt, hanem mert spontán az egész, nem műiesen visszafogott. Tudom, hogy sokan nem értenek ezzel egyet, de én akkor is kiállok emellett.
  • 1
  • 88
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 510