RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#161295  Szerző: noartist

djlacee írta:
admin írta:Igen, ennyi "bénázás" már felettébb gyanús. Meg az is, hogy szó nem esik a Class FM-en arról, hogy vége a rádiónak, pedig jövő vasárnap a jelen formájában már nem lesz elérhető a Class FM.
Ne célozgass, de ha beválik, amire célozgatsz, én rituálisan megsemmisítem az egyik rádiókészülékemet
+1, annyi lesz a Sony-nak.
 #161291  Szerző: Gr3g0ry

djlacee írta:
admin írta:Igen, ennyi "bénázás" már felettébb gyanús. Meg az is, hogy szó nem esik a Class FM-en arról, hogy vége a rádiónak, pedig jövő vasárnap a jelen formájában már nem lesz elérhető a Class FM.
Ne célozgass, de ha beválik, amire célozgatsz, én rituálisan megsemmisítem az egyik rádiókészülékemet
Csak nem lett megvéve(anno) a music is a class-al együtt? :DDDDDDDDD
Najó ez már sok,ne gyertek "ilyenekkel"..... XDDDD
 #161290  Szerző: Dani

Akkor valójában a Musicon lesz majd a Morning show? Pontosabban az akkor már volt MusicFM-en?...[/quote]
Mivel a Class és a Music között már nincs meg az a tulajdonosi összekötő szál, nem valószínű, hogy 20-tól a 89,5 Class FM fog szólni.[/quote]

Akkor admin mire célozgatott vajon?
 #161289  Szerző: Wolfman

Dani írta:
djlacee írta:
Akkor valójában a Musicon lesz majd a Morning show? Pontosabban az akkor már volt MusicFM-en?...
Mivel a Class és a Music között már nincs meg az a tulajdonosi összekötő szál, nem valószínű, hogy 20-tól a 89,5 Class FM fog szólni.
 #161288  Szerző: Dani

djlacee írta:
Akkor valójában a Musicon lesz majd a Morning show? Pontosabban az akkor már volt MusicFM-en?...
 #161287  Szerző: djlacee

#161286  Szerző: dkemeny77

ayala írta:
dkemeny77 írta:Egyébként nem tudom, hogy egy ekkora, igényesnek mondott rádió hogy engedheti ezt meg magának.
Mit, hogy a műsorkészítők szabadságot vesznek ki?

Görgess vissza, kérlek. Nagyon sok minden le lett írva.
 #161283  Szerző: markfelt

Igen, ennyi "bénázás" már felettébb gyanús. Meg az is, hogy szó nem esik a Class FM-en arról, hogy vége a rádiónak, pedig jövő vasárnap a jelen formájában már nem lesz elérhető a Class FM.
 #161278  Szerző: thenewdeam0n

ayala írta:
kukac írta:
thenewdeam0n írta:Lényeg, hogy ma is élő az Önindító :
és ki nem szarja le?
egyrészt, másrészt pedig tegnap felhívták rá a figyelmet, hogy ma és holnap ismételnek.
de legalabb a webkamerat kapcsoljak mar ki :D
 #161277  Szerző: ayala

dkemeny77 írta:Egyébként nem tudom, hogy egy ekkora, igényesnek mondott rádió hogy engedheti ezt meg magának.
Mit, hogy a műsorkészítők szabadságot vesznek ki?
  • 1
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • 565