RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#161309  Szerző: markfelt

Mert van, akinek csak SD vevője van, ez amúgy a MinDig TV-n kívül majd' minden szolgánál így van.
 #161308  Szerző: LuciFerko

Tegnap bekötötték a Digikábelt. Jó sok csatorna van, DE:
Minek van sok adóból külön HD meg SD verzió?
Miért nincs LCN? Másfél óra ment el, még sorba rendeztem az adókat. :D (Közszolgálatiak-filmek-ismeretterjesztő-zene-hír-maradék)

HD adások minősége tökéletes, nem akadnak, 100/100 a jelszint/minőség mindenhol.

(amúgy ha akartam volna ingyen bekötöm magamnak, mert nyitva volt napok óta a szekrény)
 #161239  Szerző: markfelt

altermanus írta:
admin írta:Igen, de a saját vevőiken nem tudsz ezzel kezdeni semmit.
Gondolom ANSII karakter kódolás, hasonlóan esik szét, ha feliratot csinálok, és VLC-n nyitom meg film közben
A Digi helyes, közép-európai ISO kódolást használ, a Direct pedig helytelenül a nyugati ISO-t, ez okozza a bajt. Szoftverfrissítéssel megoldhatnák, de gondolom egyszerűbb leszarni.
 #161236  Szerző: altermanus

admin írta:Igen, de a saját vevőiken nem tudsz ezzel kezdeni semmit.
Gondolom ANSII karakter kódolás, hasonlóan esik szét, ha feliratot csinálok, és VLC-n nyitom meg film közben
 #161182  Szerző: markfelt

Igen, de a saját vevőiken nem tudsz ezzel kezdeni semmit.
 #161181  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Most már mindenhol van, de a csatornák harmadán karakterhibás. Profi EPG-t ne várj tőlük.
Másik karakterkódolás van,tudtommal máshonnan kapják a csatornákat(talán ezért működik ott a korhatárosítás is).
 #161152  Szerző: Sszilu

Kedves admin, thenewdeam0n!

Köszönöm szépen!

Üdv.: Szilárd
 #161150  Szerző: thenewdeam0n

kábeles digin nincs baj az EPG-vel.
Sat-on nincs tapasztalatom
 #161146  Szerző: markfelt

Most már mindenhol van, de a csatornák harmadán karakterhibás. Profi EPG-t ne várj tőlük.
 #161142  Szerző: Sszilu

Sziasztok!

Évekkel ezelőtt azért váltottam digiről (Sat), mert gyakorlatilag nem volt EPG-jük. Jelenleg mi ezzel a helyzet?
Előre is köszi a válaszokat!

Üdv.: Szilárd
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 88