RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161495  Szerző: troll

admin írta: a vezetők azzal hülyítik a stábot, hogy "nagy esélyünk van megnyerni a pert, addig csináljuk online", így a naívabbak ott maradnak.
Persze, hogy maradnak. A fizetés, ha továbbra is érkezik, miért ne maradnának? Sokan nyilván nem kaptak más ajánlatot, a fűtésszámlát pedig nekik is be kell fizetni.

Ha erről az oldalról nézzük, jó fejek a tulajok, hogy nem engedik el azonnal az alkalmazottak kezét.
 #161493  Szerző: noartist

admin írta:Gondolom a kommunikációs zavaroknak az is lehet oka, hogy most a vezetők azzal hülyítik a stábot, hogy "nagy esélyünk van megnyerni a pert, addig csináljuk online", így a naívabbak ott maradnak. Hát, szerintem előbb fogják megtámadni az ufók a földet, mint hogy a Class FM újra szóljon országosan, a per zárulta után, láttam én már eleget. De mindegy.

Szűnt már meg több tucat nagyobb rádió ebben az országban, de a tisztességes búcsú (a hallgatóktól és a kollégáktól, stábtól) még valahogy sosem sikerült senkinek.
Sláger?
 #161490  Szerző: markfelt

Gondolom a kommunikációs zavaroknak az is lehet oka, hogy most a vezetők azzal hülyítik a stábot, hogy "nagy esélyünk van megnyerni a pert, addig csináljuk online", így a naívabbak ott maradnak. Hát, szerintem előbb fogják megtámadni az ufók a földet, mint hogy a Class FM újra szóljon országosan, a per zárulta után, láttam én már eleget. De mindegy.

Szűnt már meg több tucat nagyobb rádió ebben az országban, de a tisztességes búcsú (a hallgatóktól és a kollégáktól, stábtól) még valahogy sosem sikerült senkinek.
 #161481  Szerző: ayala

Gr3g0ry írta:Azokat a híresztelésseket hogy a "héten nem lesznek" azt szerintem azért érdemes lenne megcáfolni.
Na látod, épp erre gondoltam... azok is elcsípett, homályosan megmaradt fél mondatokból gyártott tények voltak. Ma többször elhangzott, hogy már az sem biztos, hogy pénteken lesznek... akkor ez is hivatalos bejelentés? Illetve úgy búcsúztak, hogy remélik, holnap még jönnek... ebből is lehetne bármit kreálni.
Úgyhogy amíg nem adnak ki bármi hivatalos közleményt, hogy mi lesz a folytatásban -akár a rádióval, akár a műsorral... bármennyire is furcsa, külön kell kezelni a kettőt-, addig teljesen felesleges bármiféle találgatásokba belemenni, pláne hivatalos bejelentésként kommunikálni azokat.
Lehet, hogy csak én gondolom így, de az én életem túl rövid ahhoz, hogy folyamatosan teóriákat gyártsak... úgysem látunk a kulisszák mögé, teljesen felesleges nekünk azon gondolkodni, mik a lehetséges alternatívák a jövőben.
 #161437  Szerző: Gr3g0ry

Dani írta:Tényleg, van már valami hir arról, hogy várhatóan mi kerül a Class helyére majd valamikor?
Azthiszem még a pályázat sincs kiírva(meglett támadva a döntés).
 #161435  Szerző: markfelt

Nincs. Az is lehet, hogy semmi.
 #161433  Szerző: Dani

Gr3g0ry írta:
ayala írta:
Gr3g0ry írta:Azt mondták hogy csinálni fogják,mert van egy szerződés ami köti őket,szóval logikus szerintem.
Igen, szerintem is logikus, de ez nem jelenti azt, hogy hivatalos bejelentést tettek.
Ha jól emlékszem, a kérdésre, hogy hogyan tovább, azt válaszolták, hogy most itt vannak a Classnál, itt van élő szerződésük. Ezt sokféleképpen lehet értelmezni, úgy is, hogy egy ideig csinálják online formában is, de ezt úgy közölni, hogy hivatalosan is online formában folytatják, az kicsit túlzás.
Pláne, hogy nem tudjuk, a szerződés meddig tart. Ha most péntekig, akkor addig csinálják. Ha pedig tételezzük fel, kilátásban van egy másik rádióval szerződés, akkor azt nem lenne etikus a ClassFM-en bejelenteni.
Én azt gondolom, felesleges találgatásokba belemenni, elejtett fél mondatokból kész tényeket gyártani... ha lesz konkrét változás, majd úgyis közlik - ha másutt folytatják, azt valószínűleg nem a Class adásában.
Ezért fogalmaztam még óvatosan is úgy hogy "akár online is",mert ezt a hetet még végigcsinálják,lehet hogy jövő héttől több best of lesz mint élő adás,lehet hogy közös megállapodás alapján megszüntetik.Azokat a híresztelésseket hogy a "héten nem lesznek" azt szerintem azért érdemes lenne megcáfolni.
Tényleg, van már valami hir arról, hogy várhatóan mi kerül a Class helyére majd valamikor?
 #161432  Szerző: Gr3g0ry

ayala írta:
Gr3g0ry írta:Azt mondták hogy csinálni fogják,mert van egy szerződés ami köti őket,szóval logikus szerintem.
Igen, szerintem is logikus, de ez nem jelenti azt, hogy hivatalos bejelentést tettek.
Ha jól emlékszem, a kérdésre, hogy hogyan tovább, azt válaszolták, hogy most itt vannak a Classnál, itt van élő szerződésük. Ezt sokféleképpen lehet értelmezni, úgy is, hogy egy ideig csinálják online formában is, de ezt úgy közölni, hogy hivatalosan is online formában folytatják, az kicsit túlzás.
Pláne, hogy nem tudjuk, a szerződés meddig tart. Ha most péntekig, akkor addig csinálják. Ha pedig tételezzük fel, kilátásban van egy másik rádióval szerződés, akkor azt nem lenne etikus a ClassFM-en bejelenteni.
Én azt gondolom, felesleges találgatásokba belemenni, elejtett fél mondatokból kész tényeket gyártani... ha lesz konkrét változás, majd úgyis közlik - ha másutt folytatják, azt valószínűleg nem a Class adásában.
Ezért fogalmaztam még óvatosan is úgy hogy "akár online is",mert ezt a hetet még végigcsinálják,lehet hogy jövő héttől több best of lesz mint élő adás,lehet hogy közös megállapodás alapján felbontják a szerződést.Azokat a híresztelésseket hogy a "héten nem lesznek" azt szerintem azért érdemes lenne megcáfolni.
 #161416  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
ayala írta:
Gr3g0ry írta:Hivatalos:Bejelentették adásban, hogy addig csinálják amíg tart a szerződés(akár online is).
Ez egy meglehetősen Blikkes kijelentés volt, de nem kötözködöm.
Pontosítani illett volna azért.

Azt mondták hogy csinálni fogják,mert van egy szerződés ami köti őket,szóval logikus szerintem.
  • 1
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • 85
  • 510