RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161534  Szerző: IstvánB

Londonban lehet már fogadni, hogy hol folytatják?
 #161531  Szerző: troll

Gr3g0ry írta:
mlaszlo írta:
troll írta: Nem mondtam, hogy egyszerű, sem azt, hogy a magyar törvényhozás gyors. Adminra reagáltam, és tartom. Az alkalmazottat törvény védi. Igérgetni nem igérgethet a cég. Ha nem fizet, szerződést szeg. Tehát támadható. Ha csődöt mond egy cég, akkor is a bérrendezés az első amit tenniük kell, miután penzzé tették a vagyontárgyaikat.

De igen, valóban. Egy alkalmazottnak ez a helyzet szar, mert a melegvíz számla nem vár... csak nem erről folyt a beszélgetés.
Ez milyen védelem, amihez bírósághoz fordulhatsz és egyszer talán lesz belőle valami pénz? Én erre reagáltam, mert azt mondtad, hogy biztonságban vannak a dolgozók a szerződés miatt. Van egy törvény, amire elmondhatják, hogy hú de védi a munkavállalót, de a gyakorlatban semmit nem érsz vele.
A csődeljárás meghoszabítható egy kisidejű csődvédelemmel,ezzel időt nyerhetnek a "tartozások" rendezésére. :)
De utána meg kell tenniük.
Viszont mivel ilyenről szó sincs, kár erről beszélni.
 #161530  Szerző: Gr3g0ry

mlaszlo írta:
troll írta: Nem mondtam, hogy egyszerű, sem azt, hogy a magyar törvényhozás gyors. Adminra reagáltam, és tartom. Az alkalmazottat törvény védi. Igérgetni nem igérgethet a cég. Ha nem fizet, szerződést szeg. Tehát támadható. Ha csődöt mond egy cég, akkor is a bérrendezés az első amit tenniük kell, miután penzzé tették a vagyontárgyaikat.

De igen, valóban. Egy alkalmazottnak ez a helyzet szar, mert a melegvíz számla nem vár... csak nem erről folyt a beszélgetés.
Ez milyen védelem, amihez bírósághoz fordulhatsz és egyszer talán lesz belőle valami pénz? Én erre reagáltam, mert azt mondtad, hogy biztonságban vannak a dolgozók a szerződés miatt. Van egy törvény, amire elmondhatják, hogy hú de védi a munkavállalót, de a gyakorlatban semmit nem érsz vele.
A csődeljárás meghoszabítható egy kisidejű csődvédelemmel,ezzel időt nyerhetnek a "tartozások" rendezésére. :)
 #161529  Szerző: bandras

Én azt sejtem, hogy a Class FM vezetősége szerette volna azt, ha a Morning show csapata az év végéig még netrádiózik, csak gondolom Balázsék ennek nem látták sok értelmét. Lehet, hogy ők gyorsabban váltanának és nem szeretnének több hónapos szünetet... Azt egyébként hallottam, hogy ezzel a Simicska-éra utáni vezetőséggel messze nem volt jó a kapcsolatuk. Illetve pár napja belehallgattam az adásba és pont a Vadon célozgatott valamire, hogy micsoda balhé lenne abból, ha beszélne a körülöttük zajló történésekről...

Elég furcsa vége lett ennek a sztorinak. Mindenesetre nem jó ómen, ha egy rádiónál felbukkan a Földes Ádám. :)
 #161528  Szerző: gyattis

mlaszlo írta:

Az, hogy az alkalmazottat a munka törvénykönyve védi, vagy hogy biztonságban lenne, az nem szinoníma!!!!!!
Nem ugyanaz.

Itt sikklott félre a kommunikáció, részedről.
 #161527  Szerző: djmarco

Oké ezt most nem értem. Miért "rúgják ki" (szerződést bontanak) 2 nappal a megszűnés előtt a rádió fő műsorát?
Nem találok benne semmilyen logikát. Azt szeretnék hogy a hallgatók az utolsó két napban megutálják rádiót, és akkor nem lesz nehéz a búcsú?
Komolyan nem értem : :S
 #161526  Szerző: mlaszlo

#161525  Szerző: Jozsfm964

Miért nem lehet egyértelműen kommunikálni, hogy most itt a vége, 20-án ne dobd ki a rádiót, csak mi némulunk meg?! Mi ez a "keress minket a neten" duma? Ahol aranyárban mérik a mobilnetet? Senki nem fog a Class után tekerni, max páran meghallgatják, hogy vergődnek. Teljesen más a hallgatói tábor. Oda fognak menni a hirdetők? Ha nem, akkor miből lesz bevétel és gázsi? Ez az egész úgy undorító ahogy van. A talánra nem lehet építeni.
 #161524  Szerző: troll

mlaszlo írta:
troll írta: Aki alkalmazotti viszonyban áll, azt a munka törvénykönyve védi. Ha nem kap gázsit, majd perel és megkapja.
Ez egy szép álom. Amíg tart a per, addig a számlák is nyugodtan pihenhetnek a fiókban ugye? Továbbá ha nem lesz cég, vagy fizetésképtelen, akkor honnan fogod a pénzedet beszedni?
Nem mondtam, hogy egyszerű, sem azt, hogy a magyar törvényhozás gyors. Adminra reagáltam, és tartom. Az alkalmazottat törvény védi. Igérgetni nem igérgethet a cég. Ha nem fizet, szerződést szeg. Tehát támadható. Ha csődöt mond egy cég, akkor is a bérrendezés az első amit tenniük kell, miután penzzé tették a vagyontárgyaikat.

#161523  Szerző: mlaszlo

troll írta: Aki alkalmazotti viszonyban áll, azt a munka törvénykönyve védi. Ha nem kap gázsit, majd perel és megkapja.
Ez egy szép álom. Amíg tart a per, addig a számlák is nyugodtan pihenhetnek a fiókban ugye? Továbbá ha nem lesz cég, vagy fizetésképtelen, akkor honnan fogod a pénzedet beszedni?
  • 1
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 510