RADIOSITE Fórum

• Csaba Rádió - Békéscsaba - 88.9 MHz

#161552  Szerző: adam1400

djlacee írta:Discoshit van, de például a második órában nem volt óranyitó, csak egy sima "a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz" ID. Bárány Attila pedig csak annyit mondott: "Discoshit 10 városban", mintha nem is tudna arról, hogy szólnak Békéscsabán meg Orosházán is :)
A műsor után pedig rotáció megy 22 óra óta
na úgy hallom hogy 22-24-ig normál zenék mennek,miért nem adhatják a dj factoryt is? az is konzerv.
 #161551  Szerző: djlacee

Discoshit van, de például a második órában nem volt óranyitó, csak egy sima "a műsorszám termékmegjelenítést tartalmaz" ID. Bárány Attila pedig csak annyit mondott: "Discoshit 10 városban", mintha nem is tudna arról, hogy szólnak Békéscsabán meg Orosházán is :)
A műsor után pedig rotáció megy 22 óra óta
 #157215  Szerző: blue

Igen, megy a 90.2, nekem úgy tűnik, hogy jobban odafigyelnek, már nincsenek szakadások, emergency zene, középen van végre a balansz.. kíváncsi vagyok további sorsára.
 #157211  Szerző: Gr3g0ry

dkemeny77 írta:
Gr3g0ry írta:
Gyurii írta:Pont ezt akartam kérdezni, visszajött Bp-re az R1, és most Békéscsabán sanszos, hogy elveszítik a frekit? :roll:

Ha elveszítik, attól még orosházi 90,2 megmarad nekik...?
1-2 napja tudtam venni szóval még szól az...

A weboldalukon semmi :troll:
A weboldaluk eddig sem nézett ki "fényesen". :troll:
 #157198  Szerző: dkemeny77

Gr3g0ry írta:
Gyurii írta:Pont ezt akartam kérdezni, visszajött Bp-re az R1, és most Békéscsabán sanszos, hogy elveszítik a frekit? :roll:

A weboldalukon semmi :troll:
 #157196  Szerző: Gr3g0ry

#157181  Szerző: Gyurii

Pont ezt akartam kérdezni, visszajött Bp-re az R1, és most Békéscsabán sanszos, hogy elveszítik a frekit? :roll:

• 1
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 44