RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161596  Szerző: markfelt

Mondjuk a méltóság meg a lelkiismeret nagyon ritkán tud csak bevételként realizálódni.
 #161595  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:
Gr3g0ry írta:
kukac írta: a könnyezős jelenetnél kapcsoltam át a rádiót.
Most jelenleg több embernek szűnik meg az állása és nincs elképzelés hogy hova kerüljenek,bár mint hallható volt a srácok optimisták voltak.
senki nem vitatta, ami sérült az a méltóság...
Valóban,"keménynek" kell lenni (optimista) ahhoz hogy megmaradjon a méltóság. :)
 #161593  Szerző: kukac

oldman írta:Nem azokról az emberekről szólt ez főként, akik a háttérben dolgoztak. Sőt, ahogy látom, megvolt a lehetősége annak, hogy tovább dolgozzanak. A Balázs ítéli meg úgy, hogy online nem akarja ezt folytatni, így más embereknek sem lesz munkája. És most tegyük félre azt, hogy mennyire lehet sikeres online egy rádió. Egy lehetőség, ami most megélhetést, és az állítólagosan fontos hallgatók kiszolgálását jelenti. Itt senki sem volt fontos, csak Sebestyén Balázs. Ma az lett volna a profi, hogy profin lemegy a műsor, és ha nagyon akarnak, akkor 5 perc alatt elköszönnek.
Az sem kérdés, hogy a Class tulaja marhaságot csinált. Ezt már nem lehet jól kommunikálni.
Egy pillanatra gondoljunk bele, hogy ha mégis folytathatja a Class hétfőn? Balázsék elköszöntek. Megvolt a cirkusz. Mindegy most már, mert ennek így ebben a formában vége.
+1
 #161592  Szerző: kukac

Gr3g0ry írta:
kukac írta:
oldman írta:Srácok. Ez az egész nektek, nekünk rádiósoknak árt a legtöbbet. Megint ez a nagy jelent. Miért kell ez?
a könnyezős jelenetnél kapcsoltam át a rádiót.
Most jelenleg több embernek szűnik meg az állása és nincs elképzelés hogy hova kerüljenek,bár mint hallható volt a srácok optimisták voltak.
senki nem vitatta, ami sérült az a méltóság...
 #161585  Szerző: oldman

Nem azokról az emberekről szólt ez főként, akik a háttérben dolgoztak. Sőt, ahogy látom, megvolt a lehetősége annak, hogy tovább dolgozzanak. A Balázs ítéli meg úgy, hogy online nem akarja ezt folytatni, így más embereknek sem lesz munkája. És most tegyük félre azt, hogy mennyire lehet sikeres online egy rádió. Egy lehetőség, ami most megélhetést, és az állítólagosan fontos hallgatók kiszolgálását jelenti. Itt senki sem volt fontos, csak Sebestyén Balázs. Ma az lett volna a profi, hogy profin lemegy a műsor, és ha nagyon akarnak, akkor 5 perc alatt elköszönnek.
Az sem kérdés, hogy a Class tulaja marhaságot csinált. Ezt már nem lehet jól kommunikálni.
Egy pillanatra gondoljunk bele, hogy ha mégis folytathatja a Class hétfőn? Balázsék elköszöntek. Megvolt a cirkusz. Mindegy most már, mert ennek így ebben a formában vége.
 #161584  Szerző: Gr3g0ry

kukac írta:
oldman írta:Srácok. Ez az egész nektek, nekünk rádiósoknak árt a legtöbbet. Megint ez a nagy jelent. Miért kell ez?
 #161583  Szerző: kukac

#161581  Szerző: dkemeny77

Volt egy jó reggeli műsorunk.
 #161580  Szerző: LuciFerko

"Húzzon mindenki a p*csába" :D
 #161579  Szerző: Gr3g0ry

LuciFerko írta:Amúgy akkor az utolsó adásnap az péntek? vagy szombat?
Én úgy tudom hogy November 19-én amit szombatra esik(de most már javítson ki valaki,kérem). :)
  • 1
  • 75
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 510