A jövő? A Sláger megszűnésekor a Bumeráng nem ment át a Class-ra... [mondjuk meg is volt az oka]
Az irányíthatatlan embereket eltávolítani a befolyás [mikrofon] közeléből nem ördögtől való - sokkal nagyobb kárt tudnak okozni, mintha nem jutnak szóhoz. Minimalizálni a kockázatot teljesen ésszerű, főleg krízishelyzetben. Kérdés: vajon miért hiszik őket annak [már nem kérdés, mert látjuk / olvassuk]? Aki azt hiszi, hogy ez a hallgatókról szól az - hát, mondjuk nem okos.
Egy mentorom szokta mondani: "Mindennek megvan a maga oka", nyilván ezeknek a történéseknek is: szerintem a Beszállító megkérdezte, "Mi van a szerződéssel?", mondták érvényes, ez ugye már veszélyt jelez, mert nem tetszik a válasz, ezért Szolgáltató kitalált egy sztorit, hogy miért nem engedik mic mögé Beszállítót [lehet, hogy szóltak is, hogy "ez lesz, bocs"]. Ez nem tetszett a Tisztelt Beszállítóknak - nem tudjuk, miért... Aztán a második bekezdésben írt programming rémálom életre kelt- csak a közösségi [és a "bulvár", meg az irigy egyéb] média keretein belül - és az egyik fél engedett.
A jövő? A gerinctelenség kifizetődő Magyarországon - a korrektség gyengévé tesz. A bisznisz az biznisz. Valamiből élni kell. Politika az egész [görög értelemben].
Tudnék még írni ilyesmiket, de szerintem mindenki felfogja, aki látott már üzletkötést közelről: igények találkoznak, vagy nem. A többi csak cirkusz. "Tárgyalni" sem kell: ezt akarom, fogadd el!
Szerintem a fórumot olvasó szakmában dolgozók legtöbbje megélt már ilyet. Vagy így vagy úgy.
Kedvenc utazási irodánk:
http://pellair.hu/