RADIOSITE Fórum

• Sláger FM

#162034  Szerző: oldman

Gesztit csíptem, de ez rém gagyi most. Krisztián szombaton van, de még az is jobb lenne, ha ismételnék, mint ez a mostani műsor.
 #162033  Szerző: markfelt

Őszintén, mire volt jó Klamancsek Krisztiánt kidobni vasárnap délelőttről? Csalódás csalódás hátán eddig az új vezetőség.
 #161764  Szerző: markfelt

small írta:
kukac írta:
admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.
Meg ők már nem dolgoznak ott. Ez a legújabb vezetőség ötlete lehet.
Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.

Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.

aha, akkor eddig mit műveltek ?
Olvasd el szerintem még egyszer.
 #161759  Szerző: small

kukac írta:
admin írta:Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.
Amit a classfm, musicfm fikazzassal műveltek, az alapján pont hogy az o stílusuk, de nekem aztán edesmindegy, aki kitalalta az nagy paraszt volt és kesz.

Nem, pont, hogy nem az ő stílusuk. Szokták cseszegetni a konkurenciát, de keselyűzni nem.

aha, akkor eddig mit műveltek ?
 #161158  Szerző: kukac

#161135  Szerző: markfelt

#161129  Szerző: kukac

admin írta:Melyik marketingzseni ötlete lehetett ez a keselyűzés?
Bemutatkozott az új csapat?

Kép
ez a rádió1 stílusa, tehát akkor sejthető...
 #161068  Szerző: markfelt

Melyik marketingzseni ötlete lehetett ez a keselyűzés?
Bemutatkozott az új csapat?

Kép
 #160750  Szerző: LuciFerko

Nickman írta:Úgy látom még senki sem említette:
Sláger Party szombatonként este 8-tól éjfélig DJ Dominique-kal. Mixműsorról van szó. :)
Áh most olyan mintha a 90-es évekbe repültem volna vissza. :shock: :yeah: :yes:
 #160749  Szerző: Nickman

Úgy látom még senki sem említette:
Sláger Party szombatonként este 8-tól éjfélig DJ Dominique-kal. Mixműsorról van szó. :)
  • 1
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 102