noartist írta:Tegyük meg tétjeinket: Meddig fognak szólni online?Én 1 évre tippelnék. (lásd Sláger)
Szerintem a 2017-es Himnuszt már nem fogják leadni. (képletesen- nem tudom, divat volt-e korábban újévkor)
noartist írta:Tegyük meg tétjeinket: Meddig fognak szólni online?Én 1 évre tippelnék. (lásd Sláger)
Szerintem a 2017-es Himnuszt már nem fogják leadni. (képletesen- nem tudom, divat volt-e korábban újévkor)
noartist írta:Gondolkodom VLC-ben(is).Jozsfm964 írta:Valaki veszi az utolsó perceket ahogy lekapcsolják a frekit? Ahogy Whiteboy írja a fb posztjában, nem lesz bucsuszkodás. Lemegy a Class mix aztán off...Benyomom VLC-ben a piros gombot 55-kor. FM-mel nem fogok vacakolni, mert kb. felesleges, ha semmi érdemlegesre nem lehet számítani.
Jozsfm964 írta:Valaki veszi az utolsó perceket ahogy lekapcsolják a frekit? Ahogy Whiteboy írja a fb posztjában, nem lesz bucsuszkodás. Lemegy a Class mix aztán off...Benyomom VLC-ben a piros gombot 55-kor. FM-mel nem fogok vacakolni, mert kb. felesleges, ha semmi érdemlegesre nem lehet számítani.
admin írta:Közben a Petőfi körül elült a vihar. Már senki sem haragszik a tavaszi váltás miatt. Ahogy jósoltam.hm, én ilyenkor mindig szeretek kérdezősködni A hallgatók között, és több ismerősöm, akiknek feldobtam a ClassFM témát, rendesen meglepődtek, hogy az egész rádió megszűnik, és nem csak a Morning Show. de végül is nem akkora baj, mostanában úgyis többször hallgatták a Petőfit, nagy különbség nincs.
Dani írta:Arról lehet valamit tudni, hogy a Rádió1 tervez e Balázsékkal vajon?Jövő hét vége felé figyelgesd a sajtót.
Gr3g0ry írta:1) te abból indulsz ki, hogy meg lesz pályáztatva a freki, mégpedig a közeljövőben - egyik állítás se biztosadmin írta:De miért nem?Gr3g0ry írta:Nem.
Vagy "jövőre" ugyanezeken a frekvenciákon(mint ahogy eddig is).
Ha nem a class kapja (vissza) a frekvenciát(ami szintén lehetséges),akkor egy másik rádió igen,Balázs(ék) elvileg "országos műsort" akar(nak) csinálni.
admin írta:De miért nem?Gr3g0ry írta:Nem.admin írta:Semmi baj, pár hét, és mindent biztos elmesél majd Balázs részletesen, az igazi mai slágerek között.Vagy "jövőre" ugyanezeken a frekvenciákon(mint ahogy eddig is).