Hello mindenkinek! Egy fontos kérdésem,ill kérésem lenne..talán tudtok segíteni,bár szerintem nem újkeletű dolog az én problémám! A fő téma az a bizonyos mocskos pénz,anyagiak. Szóval!
Szeretnék személyi kölcsönt,hitelt felvenni. Nem nagy összegről lenne szó, 1,2 milkára gondoltam. A nettó bérem 157.000 ft. határozatlan m.szerződés stb.. Egyedülálló vagyok,így hát adóstárs sem jöhet szóba. Egyébként sincs sajnos olyan ismerősöm aki szóba jöhetne,,meg egyébként se várom el. 2 éve törlesztek 16.ooo forintot az egyik banknál. Ott korábban 650.000 ft-ot vettem fel. Még 3 évig törleszteni kell.Gondolom főleg ez miatt is falnak ütközök folyamatosan a pénzintézményeknél... Ajánlották többen a Cofidist,mert,hogy rugalmasabb stb,,de ott még 100.000 forintot se adnak adóstárs nélkül!(Nekem legalábbis nem) A többi pénzintézményt,bankokat inkább még meg sem próbáltam! A kérdésem az lenne,hogy hol próbáljak még szerencsét? Tényleg nagyon fontos lenne! Hol nem utasítanának el??? Esetleg aki hasonló cipőben járt mint én segíthetne! Előre is nagyon szépen köszönöm!