RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161860  Szerző: markfelt

Egészen bosszantó és szomorú, hogy egy első hallásra "normális" mixműsorral tűnik el ez a rádió az éterből, és lassan a köztudatból.

Szopja le magát a tulaj, egy igazi seggfej.

A stábnak a fórum nevében is köszi az elmúlt 7 évet, zsenik voltatok, megcsináltátok Magyarország valaha volt leghallgatottabb, legsikeresebb kereskedelmi rádióját (engedjük most azt el, hogy nem volt konkurens, könnyű volt, egy haldoklóról beszélünk - egyébként se lehetett könnyű).

Sok sikert az életben! Szerintem mindenki nevében mondom: szeretnénk mielőbb hallani titeket újra!
 #161859  Szerző: markfelt

"ezért nincs értelme "szakmai" szemmel nézni a rádiókat."
WTF, ha senki nem nézné szakmai szemmel a rádiókat, nem lennének rádiók! :roll:
 #161855  Szerző: Gyurii

szabogabor10 írta:
Gyurii írta:
szabogabor10 írta:Rendben van, hogy beáll az új rend, de a Class megszűnésével még katasztrófálisabb lesz a hazai rádiós piac...
Én inkább hallgatok még a kocsiban is külföldi rádiókat ezentúl online, mint a R1-et vagy a Petőfit, elég mobilnetem is van hozzá, de én vagyok a kisebbség (sajnos).

Én is deezer premiumot offline (ingyen) :D és USB.. :yeah:
Ja igen, Spotify előfizetésem is jobban ki lesz használva. :D

Egyébként sajnálom Abaházit, az általam egyik legkedveltebb műsorvezető volt, mióta megjelent a Danubius-ban. Van egy olyan érzésem, hogy a R1-nél köthet ki, Györke Attist tehermentesítve.

Ja és nagyon csodálkoznék, ha Whiteboy maradna.
OFF: Nekem az is premium (spotify) ingyen, csak offline nem megy, így enné az adatforgalmam. :hit:
 #161851  Szerző: szabogabor10

Gyurii írta:
szabogabor10 írta:Rendben van, hogy beáll az új rend, de a Class megszűnésével még katasztrófálisabb lesz a hazai rádiós piac...
Én inkább hallgatok még a kocsiban is külföldi rádiókat ezentúl online, mint a R1-et vagy a Petőfit, elég mobilnetem is van hozzá, de én vagyok a kisebbség (sajnos).

Ja igen, Spotify előfizetésem is jobban ki lesz használva. :D

Egyébként sajnálom Abaházit, az általam egyik legkedveltebb műsorvezető volt, mióta megjelent a Danubius-ban. Van egy olyan érzésem, hogy a R1-nél köthet ki, Györke Attist tehermentesítve.

Ja és nagyon csodálkoznék, ha Whiteboy maradna.
 #161850  Szerző: Gr3g0ry

Ahogy hallom:Abaházi elbúcsúzott a hallgatóktól és megköszönte a 7 évet(class top 40),illetve beléptünk a hátralévő 4 órába(éteren természetesen).
 #161849  Szerző: Gyurii

#161848  Szerző: Wolfman

Abaházi Csaba is elbúcsúzott pár perce.
 #161846  Szerző: szabogabor10

Rendben van, hogy beáll az új rend, de a Class megszűnésével még katasztrófálisabb lesz a hazai rádiós piac...
 #161845  Szerző: mikrofonos

ayala írta:
admin írta:Közben a Petőfi körül elült a vihar. Már senki sem haragszik a tavaszi váltás miatt. Ahogy jósoltam.
hm, én ilyenkor mindig szeretek kérdezősködni A hallgatók között, és több ismerősöm, akiknek feldobtam a ClassFM témát, rendesen meglepődtek, hogy az egész rádió megszűnik, és nem csak a Morning Show. de végül is nem akkora baj, mostanában úgyis többször hallgatták a Petőfit, nagy különbség nincs.
ezért nincs értelme "szakmai" szemmel nézni a rádiókat... a nagy átlagot rohadtul nem érdekli, mi szól a dobozból... csak az, hogy ahol éppen tartózkodnak -munkahelyen, útközben-, ott sistergés nélkül szóljon valami. persze nem reprezentatív, de úgy gondolom a Class után sem fog nagy űr maradni.
Ha most itt lehetne lájkolni én erre lájkolnék. Olyan ez, mint amikor bezárnak egy boltot. A vevők átszoknak egy másikba, és a helyére esetleg jön egy másik. Egy rádió és rádiós se gondolja magáról, hogy olyan fontos....kegyetlen de ilyen az élet. És éppen erre bazíroztak azok, a Class FM kontra Petőfi/Rádió1 szcenáriót kiötlötték. Lesz egy kis alapanyag a bulvár-médiának aztán beáll az új rend...
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 510