RADIOSITE Fórum

• Class FM

#161884  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:Amúgy hány éve mentek ezek a frekik folyamatosan? 19 éve?
Kabhegy vagy 30 éve :(
 #161883  Szerző: Wolfman

Gr3g0ry írta:Amúgy hány éve mentek ezek a frekik folyamatosan? 19 éve?
Ha a 100,5-öt nézzük, van az 30 is.
 #161882  Szerző: szabogabor10

admin írta:Egészen bosszantó és szomorú, hogy egy első hallásra "normális" mixműsorral tűnik el ez a rádió az éterből, és lassan a köztudatból.

Szopja le magát a tulaj, egy igazi seggfej.

A stábnak a fórum nevében is köszi az elmúlt 7 évet, zsenik voltatok, megcsináltátok Magyarország valaha volt leghallgatottabb, legsikeresebb kereskedelmi rádióját (engedjük most azt el, hogy nem volt konkurens, könnyű volt, egy haldoklóról beszélünk - egyébként se lehetett könnyű).

Sok sikert az életben! Szerintem mindenki nevében mondom: szeretnénk mielőbb hallani titeket újra!
Hatalmas +1.
Egészen félelmetes, hogy úgy veszi a frekicsomag elvesztését, mintha semmi nem történt volna. Végtelenül szomorú, és egyben végtelenül dühös is vagyok.
 #161881  Szerző: Gr3g0ry

Amúgy hány éve mentek ezek a frekik folyamatosan? 19 éve?
 #161879  Szerző: Roger

Vérzik a szív... ismerjük ugye azt, hogy az emberek a tv-t nézik, az újságot olvassák, A RÁDIÓT SZERETIK... és a legtöbb oldalba rúgást ez a felület kapja elég rég óta... anno a NEO FM-ről feltöltött vidi kommentjében olvastam: "botrányos volt a kezdet, és a vég is az lett" ez most ide is klappol.... :(
 #161877  Szerző: bandras

djlacee írta:Egy biztos: a Class FM mai éterbeli megszűnése a magyarországi rádiózás mélypontja
Így van, és az elmúlt évek trendjeit figyelve van egy olyan érzésem, hogy még ennél is van tovább lefelé... Én ugyanis tartok tőle, hogy a Class frekik sorsa ugyanaz lesz, mint a neósoké.

Ebben csak az hozhat majd változást, ha 1. egyszer majd tényleg elindul valamilyen földfelszíni digitális műsorsugárzás, akármilyen technológiával. 2. nem nagyon lesz erre érdemi ráhatása az államnak. A kettes pont fontos, mert anélkül ugyanott leszünk, mint most, csak pepitában.
 #161875  Szerző: markfelt

djlacee írta:Egy biztos: a Class FM mai éterbeli megszűnése a magyarországi rádiózás mélypontja
Igen, sikerült überelni (unterelni?) a Neo offot és a Kossuth ráindítását.
 #161869  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Egészen bosszantó és szomorú, hogy egy első hallásra "normális" mixműsorral tűnik el ez a rádió az éterből, és lassan a köztudatból.

A stábnak a fórum nevében is köszi az elmúlt 7 évet, zsenik voltatok, megcsináltátok Magyarország valaha volt leghallgatottabb, legsikeresebb kereskedelmi rádióját (engedjük most azt el, hogy nem volt konkurens, könnyű volt, egy haldoklóról beszélünk - egyébként se lehetett könnyű).

Sok sikert az életben! Szerintem mindenki nevében mondom: szeretnénk mielőbb hallani titeket újra!
A második mondatod kicsit(?) nyers megfogalmazás volt,az mondjuk igaz hogy tett egy olyan lépést amit nem kellett volna tennie az utolsó napokban, így inkább még szűkít(h)ette a hallgatóitábort.

Optimista vagyok továbbra is:nem aggódom hogy "jaj mi lesz majd a stábbal",biztos vagyok benne hogy valahol (de biztosan) felbukkannak majd az éterben. :)
 #161864  Szerző: Wolfman

+1 :yeah:
 #161862  Szerző: djlacee

Egy biztos: a Class FM mai éterbeli megszűnése a magyarországi rádiózás mélypontja
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 510