RADIOSITE Fórum

• Austriasat

#16249  Szerző: mlaszlo

Mauro írta:
djlacee írta:MTV NE HD -t meg MTV Europe -t hogyhogy eloszthatnak? Illetve számomra még az rejtély, hogy a Duna HD miért nincs bent a csatornakiosztásukban.
(most tűnt fel hogy rossz topikba írtam) :lol:

MTV Europe lehet hogy elírás. ;)
Nem elírás, a netboard fórumon azt írják, hogy tényleg benne lesz, gondolom azért engedélyezte a Viacom, mert nem az MTV Hungary helyett veszi fel és felvesz a kínálatba még más Viacom-os csatornákat is (pl. MTV HD, VH1, CC)
 #16248  Szerző: mlaszlo

Chester írta:Nem jött be. Rájöttek h az embereket a kínálat érdekli, h minél több csatornából választhassanak.
Igen, ez valószínűleg így van, de úgy látom a bővítésnél most tényleg az igényeket és nem a minőséget vették figyelembe, mert bekerült néhány nem éppen túl jó képminőségű csatorna is, pl. Travel Channel.
 #16230  Szerző: Mauro

djlacee írta:MTV NE HD -t meg MTV Europe -t hogyhogy eloszthatnak? Illetve számomra még az rejtély, hogy a Duna HD miért nincs bent a csatornakiosztásukban.

MTV Europe lehet hogy elírás. ;)
 #16229  Szerző: Mauro

Szabi írta:Film+-t azért hiányolom, az az ország 5. legnézettebb csatornája RTL, TV2, M1, V3 után... meg a COOL az extra csomagban? Nanenevettessenekmá'!

Ha a Filmbox HD van ott, azt megértem, de az meg nincs...

Még csak terv elvileg ez csatorna kiosztás. COOL még átkerülhet. Film+ pedig be.
 #16228  Szerző: Mauro

HD akartak alapozni nem jött be. Állítólag Európába sehol se jött be ez. Oroszoknál is Platforma HD is most kezd SD csatikal bővíteni. De ha maradnak minőségnél akkor végül is nincs gond.
 #16216  Szerző: Zoshi

Nem jött be. Rájöttek h az embereket a kínálat érdekli, h minél több csatornából választhassanak.
 #16215  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:ÚJ ADÓK A HELLO HD-NÁL JÚNIUS 1.-TŐL
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2
Nekem csak az a furcsa, hogy a Hello HD indulásnál elvileg azt hangoztatta, hogy nem akarnak versenyezni a Digi TV-vel és a UPC-vel (akkor még a T-Sat nem volt a piacon), hanem HD-ra specializálódva kiegészítő szolgáltatást kínálnak, nem éppen alacsony árakon (közel 100000.-Ft volt az indulóköltség). Ehhez képest kb. 1 évvel az indulás után telepakolják más szolgáltatóknál alappá vált SD csatornákkal. Ezek szerint nem jött be az eddigi üzletpolitika? :|
Mellesleg a kínálat nem rossz, de azért elég szép árat kérnek érte és van egy-két érdekesség is, pl. a Filmbox HD, amiért eddig havi 2500.-Ft-ot elkértek az ezentúl belefér az alapcsomagba vagy ott van a TV6 és a Filmbox extra, ami eddig alapcsomagos volt, most meg átrakják minicsomagba :oops:
 #16202  Szerző: MrG

Film+-t azért hiányolom, az az ország 5. legnézettebb csatornája RTL, TV2, M1, V3 után... meg a COOL az extra csomagban? Nanenevettessenekmá'!

Ha a Filmbox HD van ott, azt megértem, de az meg nincs...
 #16201  Szerző: djlacee

MTV NE HD -t meg MTV Europe -t hogyhogy eloszthatnak? Illetve számomra még az rejtély, hogy a Duna HD miért nincs bent a csatornakiosztásukban.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 14