RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#16285  Szerző: Pasa

Azért nem semmi, milyen jól elrágódunk ezen. ^^ Leírtam, hogy szerintem egyébként nincs baj ezzel a címhasználattal, mert a kettő között eltelt 15 év, meg akkoriban, amikor a Rádió 11-en ezzel a címmel ment a műsor, még nem is volt Roxy. Ugyanez lesz a véleményem, amikor majd elindul a Roxyn a "Délelőtti műszak" is. :hehe:
 #16255  Szerző: mg

ez csak simán hámozása a fingnak, nem egy olyan baromi bonyolult meg egyedi cím ez, hogy ne juthasson eszébe bárkinek, akár magától...
 #16252  Szerző: Galaxy

Norby írta:...nem nagyon van igazad a "lenyúlást" illetően!...
...Az "Éjszakai Ügyelet" egy kalózműsor volt ezért lehetetlen lenyúlni...
Lehet hogy csak én vagyok a hülye de nem látok összefüggést a kalóz műsor és a lenyúlás között. Kedves kollega, szerinted kalózrádióban sugárzott ötletes, tartalmas műsort, frappáns szignált, logót, műsorcímet nem lehet lenyúlni? talán valami speciális jog, vagy a maffia védi? :lol: kalózrádiótól lehet a legsimábban nyúlni, mert ez teljes mértékben feltűntethető saját agyszüleményként, lévén hogy soha senki nem tud hivatalos szinten belekötni, mert egy kalózrádió nem fog soha beperelni egy roxy-t hogy hé köcsög, lenyúltad... De emellett szerintem csak véletlen egybeesésről van szó, mert a roxy orvosos-egészségügyes sztájljához egyértelműen kapcsolódik az éjszakai ügyelet mint fogalom, míg a kalózműsorban csak egy jól kitalált, hangzatos cím. szóval én nem feltételezném azonnal hogy más szellemi tőkéjével próbálnak érvényesülni.
Bár sajnos manapság a kreativitás sajnos nem divat... :(
 #16251  Szerző: Norby

Pasa! A Rádió11 belinkelt topicját elolvasva rájöttem, hogy nem nagyon van igazad a "lenyúlást" illetően!
A Rádió műsorrendje:
5.55 - 8.05 Reggeli műsor (ez volt a hivatalos műsor)
8.05 - 12.00 Délelőtti műszak (kalóz)
15.00 - 18.30 Délutáni Magazin (hivatalos)
18.30 - 5.55 Éjszakai Ügyelet (kalóz)

Amint látjátok volt a rádiónak egy hivatalos és egy kalóz része ami akkor sugárzott mikor a hivatalos nem. Az "Éjszakai Ügyelet" egy kalózműsor volt ezért lehetetlen lenyúlni, mert normális esetben nem is ismerhették a Roxysok az egészet. Amúgy meg erre már mindenki rájött, hogy az újjászületéssel kapcsolatos partyközvetítés.
 #16241  Szerző: ropi21

http://www.astateoftrance.com/live/
The 400th episode show will be broadcasted through the following worldwide FM radio stations on Thursday night only:
[...]
Hungary: ROXY

csak a formalitás vagy esetleg számíthatunk arra, hogy kivételesen teljesen élőben megy majd a 400. ASOT csütörtök este?
 #16238  Szerző: LuciFerko

mindenkit
Kép
:hehe:
 #16237  Szerző: Pasa

Szabi írta:Bunkószagot érzek... :stare:
Néha szellőztess, lehet, hogy jobban leszel... :gonosz:
 #16225  Szerző: rsite1

Had ne égjen már le a bőr a pofánkról, na. :D
 #16206  Szerző: Sakál

A XI. kerületben működött a 90-es években a keleti URH sávon, Gyárfás bácsié volt. ;)
  • 1
  • 251
  • 252
  • 253
  • 254
  • 255
  • 333