RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#165361  Szerző: Wolfman

mihalylovics írta: Teljesen igaz, de én még arra is kíváncsi lennék, miért fontos egy műsorvezető szempontjából, hogy "a társaság középpontja legyen", vagy hogy "a posztjait tömegek lájkolják"?
Attis írta:A posztjait tömegek lájkolják számomra is értelmezhetetlen. Tehát, aki nincs regisztrálva fb-on, az kizárva. :blush:
Dehogy, ez szerintem azt jelenti, hogy jó legyen a beszélőkéje, illetve jól tudjon fogalmazni. Csak kicsit érdekesen lett megírva. :D
 #165359  Szerző: Attis

A posztjait tömegek lájkolják számomra is értelmezhetetlen. Tehát, aki nincs regisztrálva fb-on, az kizárva. :blush:
Amúgy meg az ország egyik legjobb egyeteme van Pécsen kommunikáció szakkal ellátva...........???...
 #165356  Szerző: mihalylovics

Attis írta:
ayala írta:http://radio1pecs.hu/musorvezetot-keresunk
Tudom, "nyelvtannáci" vagyok, de tessenek már meg helyesen írni, illetőleg ellenőrizni a kiadott hirdetést!
Teljesen igaz, de én még arra is kíváncsi lennék, miért fontos egy műsorvezető szempontjából, hogy "a társaság középpontja legyen", vagy hogy "a posztjait tömegek lájkolják"? Tudom, hogy ezek a lózungok hangzatosnak tűnnek, de nem biztos, hogy ideillőek.
 #162330  Szerző: Wolfman

Valami ilyesmire tippeltem én is, miután az újságjukat Pécs One-nak hívják, a plakáton meg P1 Media Group szerepel.
UPDATE: A pecs1radio.hu és a baranyafm.hu is átirányít a radio1pecs.hu-ra.
  • 1
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 482