RADIOSITE Fórum

• Class FM

#162397  Szerző: szabogabor10

LuciFerko írta:
szabogabor10 írta: Csak az a kiejtés...
Mintha részeg angol tengerészek németül beszélnének? :)
Hát olyasmi. :D
 #162396  Szerző: LuciFerko

szabogabor10 írta: Csak az a kiejtés...[/size]
Mintha részeg angol tengerészek németül beszélnének? :)
 #162392  Szerző: markfelt

Attis írta:
admin írta:Az Otvorenit faszán megcsinálták.
Tényleg jó. ;) De ha ők meg tudták, akkor mi nem? :megusta:
A Class FM is faszán össze volt rakva.
 #162389  Szerző: szabogabor10

Én a 538-nál ragadtam le. Elkezdtem hollandul tanulni. :D
Mondjuk német-és angoltudással annyira nem is tűnik nehéznek. Csak az a kiejtés...
 #162387  Szerző: Attis

admin írta:Az Otvorenit faszán megcsinálták.
Tényleg jó. ;) De ha ők meg tudták, akkor mi nem? :megusta:
 #162386  Szerző: markfelt

Az Otvorenit faszán megcsinálták.
 #162385  Szerző: Attis

kukac írta:- "szopatnak anyám stop."
A szitu érdekes, mert tulajdonképpen a Médiatanács tényleg helyesen járt el. A jelenlegi törvények szerint legalábbis. :vomit:
-------------
Off: Ma volt az első alkalom, hogy olyan helyeken utaztam, ahol semmi helyi rádiós lehetőség nem volt. Otvoreni vs. Petőfi. Inkább megtanulok horvátul. ;)
 #162378  Szerző: LuciFerko

adam szerintem menj el egy meghallgatásra a Magyar Időkhöz :)
 #162377  Szerző: Gr3g0ry

adam1400 írta:Előre szólok nincs forrás ezt csak én találtam ki,ha zavarja az admint törölje :D

Eldőlt hol folytatódik a Morning-show

Magyarország leghallgatottabb műsora immár 1 hete nem szól,mivel 19-én éjfélkor megszűnt az analóg sugárzás a Class FM-en és Balázsék úgy döntöttek, hogy online nem szeretnék folytatni. Közben a 2 társuk Abaházi Csaba és Vágó Piros már a Sláger FM reggeli műsorát vezetik. Eleinte azt lehetett hinni a Rádió Rock veszi át őket,de csak egy április tréfa volt. Igazából 2 esélyes befutó volt: a Petőfi rádió és a Rádió 1. Balázs viszont már az elején kijelentette hogy közmédiához nem kiván menni,ezért maradt a Rádió 1. Andy Vajnával folytatott sikeres tárgyalásnak köszönhetően,megegyeztek,lesz szólásszabadság,semmi politika,és a Rádió 1 megszünteti "míg máshol beszélnek mi zenélünk" stilusát is így beszélhetnek bátran sokat és készült a Rádió 1 székekkel is. November 28-tól hétfőtől már 6-10 között találkozhatunk velük az ország 10 frekvenciáján és online és a Rádió 1 továbbra is folytatja a tárgyalásokat hogy minél több városban szólhasson!
Andersen feltámadt "adam1400" személyében....
 #162369  Szerző: exfm

admin írta:Addig-addig pengeti a húrt, míg végül nem kell sehova. Ha politikamentes, politikai befolyás mentes műsort akar, akkor ne fikázza a sajtóban a kormánypárti politikusokat, mert nagyon pofára fog esni. Én szóltam.
Bizony ebben a világban hamar lehet valaki kegyvesztett. Az meg, hogy meddig és mivel tud valaki azonosulni.... Nagyon úgy látom, hogy bármivel és bármilyen mélységig, ahonnan jön a sok pénz. Nyilván az is kell, - de legalább meg se szólalna.

Szánalmas az egész...! :(
  • 1
  • 42
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 510