RADIOSITE Fórum

• MinDig TV

#162853  Szerző: altermanus

admin írta:Széles egy nehezen dekódolhatót nyilatkozott a minap a MH-ban, mely szerint "a szolgáltatók ingyenes csomagjába kerül" az Echo TV és ezzel "újabb egymillió nézőt érhet el".
Ugye itt a MinDig TV-re gondolt?
remélem nem... inkább lenne a Hír TV...
 #162851  Szerző: altermanus

admin írta:
altermanus írta:Más téma: A Sláger TV miért van a kódolatlanul?
Szerintem már sose tudjuk meg. :)
http://www.inforendek.hu/media-falo/val ... /4413.html
de én megkérdeztem, csak elfelejtettem linkelni...
 #162850  Szerző: markfelt

Széles egy nehezen dekódolhatót nyilatkozott a minap a MH-ban, mely szerint "a szolgáltatók ingyenes csomagjába kerül" az Echo TV és ezzel "újabb egymillió nézőt érhet el".

Ugye itt a MinDig TV-re gondolt?
 #162848  Szerző: markfelt

altermanus írta:Más téma: A Sláger TV miért van a kódolatlanul?
Szerintem már sose tudjuk meg. :)
 #162843  Szerző: lali87

A "fejlődés"a Dab+ esetében is végbe megy mint a Dvb-t esetében ma az összes kapható tv dvb-t képes. Az új autókban is terjed a dab-os rádió. Előbb-utóbb ez is természetes lesz, veszel egy új rádiót azok is ilyenek lesznek. A teszkóban láttam párezerért jóárasat lassan de biztosan terjed ez is.... Ha lenne egy kis állami akarat 2-3 év alatt át lehetne állni de ez nincs. Így szép lassan cserélődnek a készülékek.
 #162431  Szerző: altermanus

Más téma: A Sláger TV miért van a kódolatlanul?
 #162430  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
De ez a DAB+ nem is akar sehová se "fejlődni". :|
Miért a DVB-T akart valahová fejlődni 10 évvel ezelőtt? 2002-től adtak pesten digitálisan, és mikor kapcsolt át magyarország? (2007-es Veszprém megyei napló információ)
csak a osztrákokról veszek példát... 2010 ejelén már minden lakásban volt egy DVB-T vevő az osztrákoknál - ugyanis lekapcsolták az analógot.. nálunk mikor kapcsolták le? 2013 október 31-én 12:30 körül...
Nos ha ebből a szempontból nézzük akkor a körzetemben Kab-hegyen (jobb esetben) 2018 nyarán kapcsolják be a dab pluszt...
 #162420  Szerző: Gr3g0ry

altermanus írta:
Gr3g0ry írta:
djlacee írta:Csináljanak már egy F muxot csak a TV2 csatornáknak
A VHF-3 még üres. :)
szerintem az DAB+ lesz rajta, bár szerintem abból elég lesz 2 multiplex... szerintem nem lesz VHF-en DVB-T
De ez a DAB+ nem is akar sehová se "fejlődni". :|
 #162416  Szerző: altermanus

Gr3g0ry írta:
szerintem az DAB+ lesz rajta, bár szerintem abból elég lesz 2 multiplex... szerintem nem lesz VHF-en DVB-T
 #161781  Szerző: noartist

Gr3g0ry írta:
Majd a 6 új Vajna 2-csoportos csatorna jövőre. Már tervezik őket. :)))))))))
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 33