RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162562  Szerző: noartist

troll írta:Óvodások vagytok mind!!! Egytől-egyig.
Ez most komoly? Mert ez inkább aranyos. :)))
 #162556  Szerző: Dani

Akkor most mi az igazság? Fizet a MusicFM a dolgozóknak, vagy nem?
 #162554  Szerző: troll

Óvodások vagytok mind!!! Egytől-egyig.
 #162553  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:Még egyszer mondom, volt ilyen poszt, nem Photoshop, csak hazugság. Le is vette a posztoló.
Lehet hogy false forrásból tájékozódott?
 #162552  Szerző: asr27

LuciFerko írta:
asr27 írta: hamis vádaskodás, lejáratás!
Na épp az ilyenek miatt ment el a kedvem attól, hogy profibb szinten a médiával foglalkozzak. Én nem akarok egy ilyen körhöz tartozni, jó lesz ez hobbinak rendes munka mellett. Remélem a gatyát is lepereli a Music vezetősége róluk.
Persze, teljesen megértelek. Én is remélem.
 #162551  Szerző: asr27

Robinak ez már a sokadik húzása volt, ideje volt kitiltani! Sokunkat zavart a sok fölösleges szöveg amit ideírt. (bár, személy szerint engem ádám1400 jobban irritál)
 #162550  Szerző: LuciFerko

asr27 írta: hamis vádaskodás, lejáratás!
Na épp az ilyenek miatt ment el a kedvem attól, hogy profibb szinten a médiával foglalkozzak. Én nem akarok egy ilyen körhöz tartozni, jó lesz ez hobbinak rendes munka mellett. Remélem a gatyát is lepereli a Music vezetősége róluk.
 #162547  Szerző: thenewdeam0n

asr27 írta:
thenewdeam0n írta:Seszták Szabolcs is megerősítette hogy volt egy ilyen poszt az oldalán :)
Jó, de kit érdekel, hogy volt, vagy nem volt? Lényeg, hogy hamis vádaskodás, lejáratás! Gondolom a vajnáék keze van a háttérben, ki másé lenne!
Végülis, azért lett Robi kitiltva, mert hamis hírt posztolt ( ami igaz ) :))
 #162546  Szerző: asr27

thenewdeam0n írta:Seszták Szabolcs is megerősítette hogy volt egy ilyen poszt az oldalán :)
Jó, de kit érdekel, hogy volt, vagy nem volt? Lényeg, hogy hamis vádaskodás, lejáratás! Gondolom a vajnáék keze van a háttérben, ki másé lenne!
  • 1
  • 161
  • 162
  • 163
  • 164
  • 165
  • 565