mlaszlo írta:Szorosan mögötte? Hát, nem tudom ki mit nevez szorosnak, én ezt nem nevezném annak! Ez a jelenlegi állapot, de, gondolom tegnap délután is hasonló volt a helyzet.asr27 írta: Nem tudom, hogy hányan voltatok ott a munkahelyeden (lehet, hogy ketten-hármanA hallgatottsági mérés alapján a Sláger FM szorosan a Music FM mögött van, pedig a lefedettsége kb. harmada a 89.5-nek. Ennek tükrében nem hiszem, hogy elégedettségre ad okot ez az eredmény.), de az én munkahelyemen, a 25-45 közötti kollégák (vegyesen nők és férfiak) többsége már többször is kérdezte, hogy "melyik frekvencián jön az az adó, amit szoktál hallgatni, amin azok a jó kis pörgős, dallamos zenék mennek" (mert mifelénk csak helyenként jön elfogadható minőségben FM-en a Music fm)
Sőt, az 58éves Nagybátyám és a 60éves Édesapám is szívesen hallgatja a Music FM-et akkor is, amikor mix megy rajta!
A közvélemény-kutatások pedig nem a valóságot tükrözik, ez már bebizonyosodott többször, nem csak a rádiós hallgatottsági felmérésekben!