RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162651  Szerző: Wolfman

asr27 írta: Deejay visszaadta, ez így igaz. (a pontos okát nem tudom)
Mintha azt olvastam volna valahol, hogy vidéken akartak terjeszkedni, de mivel nem sikerült nekik (gondolom, önmagában a budapesti freki fenntartása nem érte meg nekik), ezért inkább kivonultak Magyarországról.
 #162649  Szerző: troll

asr27 írta:
djlacee írta:Igazából gondolom soha senkinek nincs igaza, csak neked, asr27. Ugye?
Én ilyet soha nem mondtam, nem is gondolom így. De a lentebb írtakban nekem van. Nem kell elhinni, megérteni, de olvassatok utána, van a neten pár cikk, hogy, milyen módon használ(hat)ta a Rise a 88.1-et!
A Music délutáni hallgatottsága pedig önmagáért beszél, és csak az nem látja, hogy nekem van igazam abban is, aki nem akarja!
"Lentebb írtak" - Édes Istenem, segíts!!!!!!
 #162648  Szerző: asr27

djlacee írta:Igazából gondolom soha senkinek nincs igaza, csak neked, asr27. Ugye?
Én ilyet soha nem mondtam, nem is gondolom így. De a lentebb írtakban nekem van. Nem kell elhinni, megérteni, de olvassatok utána, van a neten pár cikk, hogy, milyen módon használ(hat)ta a Rise a 88.1-et!
A Music délutáni hallgatottsága pedig önmagáért beszél, és csak az nem látja, hogy nekem van igazam abban is, aki nem akarja!
 #162647  Szerző: djlacee

Igazából gondolom soha senkinek nincs igaza, csak neked, asr27. Ugye?
 #162645  Szerző: asr27

mlaszlo írta:
asr27 írta: Az elmúlt 10-15 évben a 3 hasonló rádióból kettő politikai okokból szűnt meg, illetve azért mert a szabályozás és a médiatanács ellehetetlenítette a működését! Ha nem közösségi lenne a jazzy, Q, tilos, klasszik, már mind beadta volna a törölközőt!
Hagyjuk már ezt a hisztériát, hogy miért megy délután mix. Nem jó, ha egész nap az az 50-60 szám megy körbe-körbe, arra ott a vajna hányadéka!
Melyik volt az a kettő, amelyik politikai okokból szűnt meg? A Deejay visszaadta a frekvenciát 2006-ban, a Roxy anyagi problémákkal küzdött és így lett vége 2011-ben. A Rise FM szintén anyagi okok miatt tűnt el a 88.1-ről.
Próbálod a lehetetlent megmagyarázni, csak, hogy valamiben neked legyen igazad.(mert most már eléggé eltávolodtál az első problémádtól, ami az volt, hogy kicsit erősebb mix ment tegnap délután, ami NEKED nem tetszett.)

Deejay visszaadta, ez így igaz. (a pontos okát nem tudom)
A Roxyt az utolsó tulaj vitte a csőd irányába, viszont nem vagyok benne biztos, hogy a politika nem-e játszott szerepet ott is, a háttérben. Egyébként meg lejárt a frekvenciahasználati engedélye, úgy mint most a Class-nak.
A Rise FM tudomásom szerint nem anyagi okok miatt tűnt el, hanem mivel bérelte a 88.1-et attól a cégtől, amelynek engedélye volt a 88.1-re, amikor a frekvenciatulajdonos azt mondta, hogy nem ők szólnak tovább, akkor kénytelen volt elhallgatni a Rise, azon a frekvencián.Tehát, ha úgy nézzük, a Rise-nak soha nem is volt saját budapesti frekvenciája!
Utána jött a 88.1-re a Face(ők is úgy bérelték a frekvenciát a használatára jogosult cégtől), amelyet viszont, a médiatanács szándékosan, politikai okok miatt hallgattatott el. A Facebookon is posztoltak többször is, a jelenlegi kormány ellen irányuló bejegyzéseket. Továbbá,voltak cikkek is arról, hogy Veres nincs túl baráti viszonyban az akkori és jelenlegi hatalommal!
Ezek a lényegen nem változtatnak, Jelenleg Budapesten a Music az egyik leghallgatottabb, ha nem a leghallgatottabb, most, hogy nincs Class. Délutáni mixel is! :)
 #162637  Szerző: mlaszlo

asr27 írta: Az elmúlt 10-15 évben a 3 hasonló rádióból kettő politikai okokból szűnt meg, illetve azért mert a szabályozás és a médiatanács ellehetetlenítette a működését! Ha nem közösségi lenne a jazzy, Q, tilos, klasszik, már mind beadta volna a törölközőt!
Hagyjuk már ezt a hisztériát, hogy miért megy délután mix. Nem jó, ha egész nap az az 50-60 szám megy körbe-körbe, arra ott a vajna hányadéka!
Melyik volt az a kettő, amelyik politikai okokból szűnt meg? A Deejay visszaadta a frekvenciát 2006-ban, a Roxy anyagi problémákkal küzdött és így lett vége 2011-ben. A Rise FM szintén anyagi okok miatt tűnt el a 88.1-ről.
 #162635  Szerző: asr27

noartist írta:
thenewdeam0n írta:És végre nem a plafont és az Árpád Hidat mutatja a webkamera.
Kata adásideje alatt szokott elfordítva lenni minden kamera.
Amúgy, az én memóriám rossz, vagy tényleg nem ez a keverőpult volt a műsorvezető előtt korábban?
Szerintem, ez volt. Legalábbis néhány éve ez van.
  • 1
  • 157
  • 158
  • 159
  • 160
  • 161
  • 565