RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#162819  Szerző: markfelt

Is-is. Gyanús, hogy a R1 és a Music lesz most toronymagasan a piacvezető Budapesten, nagyon néznék már egy friss hallgatottságot.
 #162817  Szerző: noartist

troll írta:
noartist írta:Annyira sok már a dilettáns vita ezen a fórumon, hogy fontolgatom az accountom törlésének kérvényezését 2017-től.
Kár lenne addig várni.
Engedd el. :)
Valószínűleg pont a mondandóm lényegét nem értetted. Vagy csak nem akartad?!
További szép estét! :)
---
A hirdetők számának drasztikus növekedése a karácsonyi időszaknak, vagy a kiesett Class FM-nek köszönhető inkább? Nekem valahogy nem rémlik, hogy egy évvel ezelőtt ilyen sok reklám lett volna a Music FM-en.
 #162815  Szerző: troll

noartist írta:Annyira sok már a dilettáns vita ezen a fórumon, hogy fontolgatom az accountom törlésének kérvényezését 2017-től.
Kár lenne addig várni.
 #162790  Szerző: markfelt

Akár most is szívesen töröllek.
 #162789  Szerző: noartist

Annyira sok már a dilettáns vita ezen a fórumon, hogy fontolgatom az accountom törlésének kérvényezését 2017-től.
 #162785  Szerző: Kovi02

troll írta:
asr27 írta:
troll írta:Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!
Mondtam, hogy fejezd be és a továbbiakban ne reagálj a hozzászólásaimra!
Nem szeretném ha idegeskednél, feleslegesen. Olyankor másképp áll a hajad IS.
OFF
Ezt lehetne másik topicban?? Ennek a topicnak éppenséggel a MUSIC FM-RŐL KELLENE SZÓLNIA!!!
ON

Amúgy igen jó az MK Top20!(fel is veszem az egészet :yes: )
 #162784  Szerző: troll

asr27 írta:
troll írta:Asr27 nyugodj le! Árt a szívednek!!!!
Mondtam, hogy fejezd be és a továbbiakban ne reagálj a hozzászólásaimra!
Nem szeretném ha idegeskednél, feleslegesen. Olyankor másképp áll a hajad IS.
 #162754  Szerző: dkemeny77

Csongii írta:Imádom amikor a "júzerek" azt hiszik, hogy okosabbak, mint egy admin.... :lol: :lol:
:D :D
 #162753  Szerző: Csongii

Imádom amikor a "júzerek" azt hiszik, hogy okosabbak, mint egy admin.... :lol: :lol:
 #162752  Szerző: Milán

admin írta:Ahhoz képest elég sűrűn látogatod a thenewdream0n nickeddel (nyilván töröltem ezt).
Azt mondta nekem privátban, hogy ő fent sem volt tegnap óta... :)
  • 1
  • 153
  • 154
  • 155
  • 156
  • 157
  • 565