RADIOSITE Fórum

• Telekom

#163232  Szerző: noartist

Nem volt semmilyen felhívás, de SAT-on kódolatlan a teljes HBO-csoport. A HD is.
 #161213  Szerző: thenewdeam0n

LuciFerko írta:Enyingen ma reggel 5 perces áramszünet = 4 órás internet kiesés az egész városban.
Telekom. Együtt, veled.
 #161212  Szerző: LuciFerko

Enyingen ma reggel 5 perces áramszünet = 4 órás internet kiesés az egész városban.
 #161196  Szerző: markfelt

Aha, na, hát, ahol én lakom, ott nem, csak a rühes Telekom IPTV van. Budapest.
 #161190  Szerző: Gr3g0ry

admin írta:
Gr3g0ry írta:
noartist írta:UPC, DiGi, stb. SAT TV mindenhol van, nem? Vagy rosszul tudom? :blush:
Műholdas szolgáltatás esetén oda dobhatod a lavórt ahová szeretnéd,csak vannak korlátozások.
Magyarul tehát oda dobhatod, ahova szeretnéd, kivéve, hogy nem.
Panelházak esetén ott a kábel(mint alternatíva).
 #161188  Szerző: markfelt

Gr3g0ry írta:
noartist írta:UPC, DiGi, stb. SAT TV mindenhol van, nem? Vagy rosszul tudom? :blush:
Műholdas szolgáltatás esetén oda dobhatod a lavórt ahová szeretnéd,csak vannak korlátozások.
Magyarul tehát oda dobhatod, ahova szeretnéd, kivéve, hogy nem.
 #161187  Szerző: Gr3g0ry

#161186  Szerző: Gr3g0ry

thenewdeam0n írta:Ilyenkor nem lehet felmondani egyoldalú szerződésmódosításra hivatkozva ? Az okosabbak írnak valamit a Telekom FB oldalára NMHH-s linkekkel erről.
Nem csak a T fb oldalán hanem a médiaszolgáltató FB oldalán is megjelentek a "felháboródások".
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 37