Nem jobb?
Dehogynem. Azért a Music nem 40 zenét játszik, meg nincs olyan, hogy egy órán belül kétszer lemegy ugyanaz a zene.

asr27 írta:Nem jobb a MusicFM sem, mert tesz magasról a hallgatóinak a zenei izlésére, többek közt a te izlésedre is.Dani írta:A Vajna 1 nekem nem opció, zenei téren sem, de leginkább a politikai hovatartozása és az állami reklámai miatt.asr27 írta:Unalmas, hogy 20-30 percenként lemegy a promo, hogy 24-én egész nap karácsonyi zenék fognak szólni, ráadásul, szerintem a célcsoportot rohadtul nem érdekli a karácsonyi zene, sok törzshallgatónál (köztük nálam is) elkapcsolási faktort fog előidézni. Így könnyű lesz a R1-re kergetni a hallgatókat!Ezt minden évben eljátssza a MusicFM, azzal a különbséggel, hogy idén már szerencsére van alternativa zenei téren.(Rádió1) Remélem a Rádió1-en nem lesz karácsonyi zene, az már tényleg sok lenne.
Akkor inkább nem hallgatok rádiót.
Dani írta:A Vajna 1 nekem nem opció, zenei téren sem, de leginkább a politikai hovatartozása és az állami reklámai miatt.asr27 írta:Unalmas, hogy 20-30 percenként lemegy a promo, hogy 24-én egész nap karácsonyi zenék fognak szólni, ráadásul, szerintem a célcsoportot rohadtul nem érdekli a karácsonyi zene, sok törzshallgatónál (köztük nálam is) elkapcsolási faktort fog előidézni. Így könnyű lesz a R1-re kergetni a hallgatókat!Ezt minden évben eljátssza a MusicFM, azzal a különbséggel, hogy idén már szerencsére van alternativa zenei téren.(Rádió1) Remélem a Rádió1-en nem lesz karácsonyi zene, az már tényleg sok lenne.
asr27 írta:Unalmas, hogy 20-30 percenként lemegy a promo, hogy 24-én egész nap karácsonyi zenék fognak szólni, ráadásul, szerintem a célcsoportot rohadtul nem érdekli a karácsonyi zene, sok törzshallgatónál (köztük nálam is) elkapcsolási faktort fog előidézni. Így könnyű lesz a R1-re kergetni a hallgatókat!Ezt minden évben eljátssza a MusicFM, azzal a különbséggel, hogy idén már szerencsére van alternativa zenei téren.(Rádió1) Remélem a Rádió1-en nem lesz karácsonyi zene, az már tényleg sok lenne.
asr27 írta:Köszi!zenefalo írta:Meg akartam hallgatni Jován mixét, de a honlapon nincs fent, mint rezidens, a soundcloud-fiókban pedig október közepe óta nincs feltöltés!https://soundcloud.com/musickillershung ... 6-1207-22h
zenefalo írta:Meg akartam hallgatni Jován mixét, de a honlapon nincs fent, mint rezidens, a soundcloud-fiókban pedig október közepe óta nincs feltöltés!https://soundcloud.com/musickillershung ... 6-1207-22h
djlacee írta:Ööö.. most vagy engem hagyott cserben nagyon a memóriám, vagy az utolsó kb. egy évében tényleg volt? Mert ha keverném valamivel, elnézést.noartist írta: (én a miskolci Rádió Eperben hallottam először)Pedig ott aztán garantáltan nem volt soha
noartist írta: (én a miskolci Rádió Eperben hallottam először)Pedig ott aztán garantáltan nem volt soha