RADIOSITE Fórum

• Informatika

#164854  Szerző: nyikolaj

Az illesztőprogramoknál lesznek gondok. Nem kompatibilis.
 #164851  Szerző: nyikolaj

A cd feltelepül, de nem fut. Fushicai video DVR . Így települ fel, de semmi egyéb.A csomagban természetesen kaptam egy angol nyelvű leírást, és egy képet ábrázoló tájékoztatást,hogy miként fog futni,települni a CD. De egyáltalán..még csak hasonló módon sem reagált a gépem a telepítő cd-re.Így próbáltam más módon is.Fórumokból meg youtube videóból vettem az ötletet,hogy telepíteni kell egy progit USB 2.0 ATV , aztán pedig az AMCap-ot! Az AMCap szépen lefutott nekem,de valahogy nem akarja az igazságot.Nekem egyáltalán nem nem azok a lehetőségek,opciók szerepelnek mint a youtube videon látható kisfilmen. Azt a hibaüzenetet írja az AMcap,hogy a megadott modul nem található. Mégis mit telepítsek még? Nem az lehet a gond,hogy nem kompatibilis a VHS digitalizálóm,ahogy korábbi hozzászólásomban is leírtam? Durvára idegesít így! :(
 #164845  Szerző: frekivadasz

Mi a hibajelenség? Nem települ fel? Feltelepül, de nem fut? Van valami hibaüzenet?

A merkador.hu nálam 404, kiguglizva is.
 #164844  Szerző: nyikolaj

HELP!!! Tegnap megkaptam a rendelt VHS digitalizálómat (usb-s). Összekötöttem a régi videomagnómmal a sz.gépet ahogy kell,de akkor vettem észre,hogy állítólag csak windows XP, Vista,és 2000-el kompatibilis. Telepítő cd-t is adtak hozzá,de nem találom hasznosnak jelen pillanatban. mert nem úgy funkcionál ahogy le van írva. Nekem win 7 van a gépemen. Ezek szerint potyára vettem a vhs digitalizálót? Mi a megoldás ilyenkor? Előre is köszönöm a választ!

http://www.merkador.hu/spd/MK4S2O2P01/U ... -Win-XP-Vi
 #164598  Szerző: Wolfman

Készen vagyok a listával, elküldtem a Screamer fórumára. Nem tudom, mennyi esély van arra, hogy végül hozzáadja az új rádiókat az adatbázishoz, mivel a fejlesztő pár hónapja inaktív.
Bekerültek egyébként olyanok is, mint a Radio 538, Radio X vagy a KEXP, ezek valamiért hiányoztak az adatbázisból.
Wolfman írta:Sziasztok!
Ahogy megfigyeltem, többen használjátok a Screamer Radio nevű (egyébként nagyszerű) programot. Az egyetlen hátránya csupán annyi, hogy kevés magyar nyelvű állomás található az adatbázisában. Éppen ezért kezdtem el dolgozni ezen: https://github.com/wolfmanfp/screamerHun
Tulajdonképpen ez egy saját állomás-fájl, de terveim szerint, ha elég rádió összegyűlik, beküldöm a fejlesztőnek, hogy bekerüljenek a Screamer adatbázisába.
 #163710  Szerző: blue

Gr3g0ry írta:
blue írta:Lehet hogy nem túl jó az ssd-nek de az én 250Gb-os (Samsung 850 evo) ssd-men egyszerre van win 7 és lubuntu (android kitchen és portolás miatt) és kb. 2/3-os telítettségűek a partíciók.. Remélem ez elég.
Ugye külön-külön partición? :D
Akkor én vezetek 3-al(arról nem tehetek hogy a W7-en egyes alkalmazások használhatatlanok). :D
igen külön partíción van a win7 és a linux (a lubuntuban a home könyvtár nincs külön partíción, de lehet hogy jobb lenne mert néha ,,bootopos"..)
 #163699  Szerző: kukac

noartist írta:Ezt leszámítva: mivel lehetne figyelni, hogy mi nyírja az SSD-t? Valami az elmúlt hetekben nagyon aktívan elkezdett tevékenykedni, és elképesztően gyorsan szaporodik az írt adatmennyiség...
Megnézed az i/o-folyamatoknál, melyik alkalmazás processze generál kirívó adatforgalmat.
 #163697  Szerző: Gr3g0ry

blue írta:Lehet hogy nem túl jó az ssd-nek de az én 250Gb-os (Samsung 850 evo) ssd-men egyszerre van win 7 és lubuntu (android kitchen és portolás miatt) és kb. 2/3-os telítettségűek a partíciók.. Remélem ez elég.
Ugye külön-külön partición? :D
Akkor én vezetek 3-al(arról nem tehetek hogy a W7-en egyes alkalmazások használhatatlanok). :D
 #163695  Szerző: blue

Lehet hogy nem túl jó az ssd-nek de az én 250Gb-os (Samsung 850 evo) ssd-men egyszerre van win 7 és lubuntu (android kitchen és portolás miatt) és kb. 2/3-os telítettségűek a partíciók.. Remélem ez elég.
 #163684  Szerző: frekivadasz

Nem kellettől ennyire parázni, a trim megoldja okosan, a te dolgod annyi, hogy mindig hagysz rajta elegendő üres helyet. Ha felét üresen tartod, örök életű lesz.
  • 1
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 330