RADIOSITE Fórum

• Helikon Rádió - Zalaegerszeg, Nagykanizsa, Keszthely

#163900  Szerző: asr27

Ráadásul a keszthelyi freki pi kódja nem azonos a kanizsaival, legalábbis az autórádió nem vált át egy ideje.
(a zalaegerszegit nem tudom)
Mikor jár le a jogosultságuk?
 #163899  Szerző: markfelt

A weboldal hányadék, a keszthelyi adás pedig mono, a stereo jel ellenére, és van az RDS-ben egy felesleges, üres sor.

Nincs már sok hátra a jogosultságból egyébként, értem, hogy addig nem fejlesztenek, de ezek annyira alap dolgok lennének...
 #137036  Szerző: djlacee

A kanizsai freki pedig már nem vételkörzet-bővítés, hanem szintén hálózatba kapcsolt? Csak mert a weboldalukon 3 különböző stream van
 #135611  Szerző: ryan

Szenvedélyes, 21. századi weboldal. Gyönyörű, jó profilú képek a műsorvezetőkről. És természetesen máris megjött a kedvem, hogy letöltsem a megyei príma ajánló ívet. Vagy október 17-én már átadták?
Kép
 #134606  Szerző: Nickman

"Újabb fejlesztések is várhatóak a rádiónál, aminek eredményeként hálózatba kapcsolódnak. Minden városnak lesz saját 4 órás helyi műsora, egyébként egy gerincműsor lesz hallható. Auditált adatok szerint az egymást követő két utóbbi évben a Helikon Rádió Zala megye leghallgatottabb és piacvezető helyi kereskedelmi rádiója."
http://m.zaol.hu/hirek/szavazzon-ki-leg ... sa-1651912
 #134190  Szerző: kukac

"...Halász Gábor nem
követett el bűncselekményt az említett
nyelvvizsgaügyben, vádiratot a mai napig
nem kapott..."
- ha abban nem, akkor viszont melyikben? Az hogy meg nem kapott vádiratot még nem jelenti azt hogy nem is fog kapni.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 17