RADIOSITE Fórum

• Telekom

#165803  Szerző: LuciFerko

altermanus írta:
noartist írta:
altermanus írta:sose néztem, de most észrevettem, hogy conax-szal van kódolva a telekom. Ha veszek egy másik (nem olyan buta mint a telekomos) conaxos beltérit, vagy USB Sticket, beteszem a kártyát, akkor működni fog, és tudom nézni a TV-t?
Nem, a DVB-C-s TV-k sem használhatóak. Nagyon pipa vagyok emiatt, mert a beltériket néha kedvem támadna 5 kilós kalapáccsal szétverni.
hát néha én is ezt a szutykot... akkor ezek szerint párosítva vannak az eszközök... gratulálok telekom... :yuno:
És nem lehetne összepárosítani a saját tévémmel? :ninja:
 #165792  Szerző: altermanus

noartist írta:
altermanus írta:sose néztem, de most észrevettem, hogy conax-szal van kódolva a telekom. Ha veszek egy másik (nem olyan buta mint a telekomos) conaxos beltérit, vagy USB Sticket, beteszem a kártyát, akkor működni fog, és tudom nézni a TV-t?
Nem, a DVB-C-s TV-k sem használhatóak. Nagyon pipa vagyok emiatt, mert a beltériket néha kedvem támadna 5 kilós kalapáccsal szétverni.
hát néha én is ezt a szutykot... akkor ezek szerint párosítva vannak az eszközök... gratulálok telekom... :yuno:
 #165779  Szerző: markfelt

LuciFerko írta:
szblcs írta:
noartist írta: Néhány kisebb helyi szolgáltatónál tudok csak ilyen lehetőségről.
A UPC Directnél is lehet, meg talán a Mindig TV-nél is. A többi DTH-nál össze van párosítva a kártya a modullal (vagy a boxszal).
Szóval nem tudok csak Conax kártyát venni, ha mondjuk kéne a Digifilm? Tévén ugye van fogadó. És mivel DVB-C a tv, így beltéri sincs mert minek.
Digi Film csak a Digin van (meg pár kisebb kábelszolgánál), és ott Nagra3 a kódolás, nem Conax. Műholdra tavaly őszig lehetett csak kártyát igényelni, box nélkül, kábelre még most is lehet.

Smart Cam a szolgáltatás neve. Ellenőrizd, kompatibilis-e a tévéd.

Amúgy a Digi Film jó, megéri. :)
 #165777  Szerző: LuciFerko

szblcs írta:
noartist írta:
szblcs írta:Nem lehet cserélgetni a kártyákat a Telekomnál sajnos. Meg a Diginél se.
Néhány kisebb helyi szolgáltatónál tudok csak ilyen lehetőségről.
A UPC Directnél is lehet, meg talán a Mindig TV-nél is. A többi DTH-nál össze van párosítva a kártya a modullal (vagy a boxszal).
Szóval nem tudok csak Conax kártyát venni, ha mondjuk kéne a Digifilm? Tévén ugye van fogadó. És mivel DVB-C a tv, így beltéri sincs mert minek.
 #165776  Szerző: markfelt

noartist írta:
szblcs írta:Nem lehet cserélgetni a kártyákat a Telekomnál sajnos. Meg a Diginél se.
 #165775  Szerző: noartist

#165772  Szerző: markfelt

Nem lehet cserélgetni a kártyákat a Telekomnál sajnos. Meg a Diginél se.
 #165771  Szerző: noartist

#165767  Szerző: altermanus

sose néztem, de most észrevettem, hogy conax-szal van kódolva a telekom. Ha veszek egy másik (nem olyan buta mint a telekomos) conaxos beltérit, vagy USB Sticket, beteszem a kártyát, akkor működni fog, és tudom nézni a TV-t?
 #164105  Szerző: Pihe

altermanus írta:Írtam a telekom fórumára és vártam a csodát... nem kellett fél óra és bejött az M5 a sat TV-n :troll:
https://kozosseg.telekom.hu/topic/10371-miért-nincs-m5/

Mamánál is ugyen ez a hiba, azt hitte elvették ezt a csatornát, de közben meg kapott zenebutikot.
Gondltam az M5 minden alapcsomagban benne kéne lennie akkor nál is be kéne jönnie?
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 37