RADIOSITE Fórum

• Rock FM 95.8

#164244  Szerző: altermanus

Komolyan írom ez a mérhetetlen röhögés csak engem idegesít? 10 óráig hallgathatatlan ez a rádió is...
 #164178  Szerző: altermanus

djmarco írta: A nevet nem, de a logó kicsit átalakítva felhasználták. Nekem ez az új jobban tetszik, bár elég korai arculatváltás, és arra se jöttem rá miben újultak meg?
szerintem az majd hétfőtől kiderül, de nekem is jobban tetszik ez a logo, mint az előző... bár a kívánságműsoron alakíthatnának, mert kértem november végén egy dalt, és kétszer leadták, de a hangom/kérésem nélkül (tudom! leadták, maradjak csöndben! :troll: )
 #164177  Szerző: djmarco

mlaszlo írta:
Gr3g0ry írta:
Nickman írta:Névmódosítás várható. (forrás: SZTNH)
Kép
Tisztára mint egy gitárpengetőnek.De miért FM? Amit használnak(mondanak) ID-kben az jobban tetszik.
Én meglepődnék ha névmódosításra kerülne sor, azok után, hogy tele van a főváros Rádió Rock 95.8 plakátokkal.
A nevet nem, de a logó kicsit átalakítva felhasználták. Nekem ez az új jobban tetszik, bár elég korai arculatváltás, és arra se jöttem rá miben újultak meg?
 #163821  Szerző: altermanus

adam1400 írta:Most élőbe vannak vagy ismétlés? ha utóbbi akkor mikor jönnek?
előferdülhet, bár nekem az a véleményem, hogy már egy ideje konzerv adás megy...
pl.: nem mondják be a zene címét, mielőtt elindulna... sőt az utolsó szavakat sokszor leharapja a adáslebonyolító (mondjuk az sem tetszik, hogy az OMEN - Keresem c. dalának az uccsó 2 mp-ét levágja a szignál, és még az énekes vígan énekelne... :troll: )
 #163814  Szerző: adam1400

Most élőbe vannak vagy ismétlés? ha utóbbi akkor mikor jönnek?
 #163674  Szerző: noartist

altermanus írta:Ez a Rock Reggel élő? nekem konzervnak tűnik... (vagy csúsztatott)
Ma már elég sok rádióban megy konzerv, szóval nincs kizárva.
 #163672  Szerző: altermanus

Ez a Rock Reggel élő? nekem konzervnak tűnik... (vagy csúsztatott)
 #163290  Szerző: jimmer

Az a fránya manuál üzemmód bizony ilyen. ha nincs elem a clx-ben akkor bizony gumizene megy gombnyomásig. Ezért nem hagyjuk manuálban ott üresen a stúdiót :)
 #163272  Szerző: altermanus

16:06 Önmagába szóló gumizene - utána Barabás Évi felsorolja milyen dalok jönnek az órában :roll:
 #163102  Szerző: altermanus

Változott a szerver... most Shoutcast 1.9.8-ról váltottak, 2.5.0.715-re
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 50