RADIOSITE Fórum

• 89.5 Music Fm

#164354  Szerző: asr27

Az online adás megint teljesen hallgathatatlan. fél percig szól, majd egy percet áll a stream.
 #164350  Szerző: noartist

djlacee írta:A Roadshow meg már megint ismétlés... Reméljük, a hűséges hallgatók nem mennek a helyszínre, ahol Fitti a múlt héten volt...
- nem jelzik semmilyen módon sem, hogy ismétlést hallhatnak a hallgatók.
+ Bella Gabi elmondja az aktuális közlekedési híreket részletesen, a DRS-es műsorvezetők helyett. Óra közben.
 #164347  Szerző: djlacee

A Roadshow meg már megint ismétlés... Reméljük, a hűséges hallgatók nem mennek a helyszínre, ahol Fitti a múlt héten volt...
 #164342  Szerző: noartist

Mindenkit Bogi helyettesít most? Márti szabin volt eddig, ezt tudjuk, de most Kata sincs.

Update: elnézést, eddig István Dani volt a Callgirl. :)

Szegényt rendesen bedobták a mélyvízbe. :)
 #164333  Szerző: robert11

Ma érdekes volt elindul a Supergirl és már Troy az elején bemondta meg is lepődtem hisz a zene közepén szokta bemondani de gondoltam hogy biztos ezt is újra felvették mert a Mike Mago outlinesnél is hamarabb szólal meg és a vicc az benne visszatérve a supergirlhez hogy másodjára is bemondta ugyanott annál a résznél ahol régen mondta namondom még ilyen se volt.
Előtte meg lement úgy a roadshow aláfestőzene hogy nemszólaltak meg nemkapcsolták Fittiéket.
 #164288  Szerző: Sakál

robert11 írta:Ja az tényleg fura ahogy Rác Gergőt mondja de régen is voltak olyanok magyarok közül akiket nemtudott kielyteni pl Ruzsa Magdolna meg ilyenek magyarok helyett mondhatna be több külföldit is bár nekem ezek is tetszenek viccesek.
Őszintén sajnálom, hogy látássérült vagy, és emiatt problémád van az írással. De a ly-k helyett következetesen j-t írsz, a j-k helyett pedig ly-t. Na most, annyit kéne tenni, hogy pont fordítva csinálod, és akkor helyre is kerülne minden j és ly.
 #164239  Szerző: robert11

Ja az tényleg fura ahogy Rác Gergőt mondja de régen is voltak olyanok magyarok közül akiket nemtudott kielyteni pl Ruzsa Magdolna meg ilyenek magyarok helyett mondhatna be több külföldit is bár nekem ezek is tetszenek viccesek.
Kovi02 írta:
asr27 írta:Kép
Köszi,akkor felveszem!
 #164221  Szerző: djlacee

Rácz Gergő - Csak állj mellém
Talán ezt nem kellett volna elmondatni Troy -al
:troll:
 #164215  Szerző: Kovi02

asr27 írta:Kép
Köszi,akkor felveszem!
 #164212  Szerző: asr27

Kép